FOTO: / Sve će brzo pasti u zaborav – osim čizama Nikoline ex Pišek!

U Zagrebu je u srijedu započelo još jedno veliko modno događanje – 21. Dreft Fashion Week Zagreb, a revije za proljeće/ljeto 2014. gledale su naše brojne poznate ljepotice.

21.11.2013.
9:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekako nam se čini da na našoj modnoj sceni mnoge osobe iz javnog života svojim stilom pokušavaju očarati i istaknuti osobnost, ali malo je onih kojima to zaista i uspijeva.

Prate se trendovi, to da, a konačan rezultat je da naše poznate ljepotice manje-više kopiraju jedna drugu, recikliraju tuđe ideje i pokazuju sve manje stilske originalnosti, unatoč tome što neke od njih plaćaju i stiliste ne bi li im pomogli da ukupan dojam bude što bolji.

No među njima nikad nije bila Nikolina Ristović ex Pišek. Njen stil teško da itko može pratiti, a to je još jednom dokazala na prvoj večeri Dreft Fashion Weeka.

U društvu supruga Vidoja, Nikolina je plijenila pažnju outfitom, a njene su crvene čizme toliko upečatljive da ih je teško izbaciti iz glave. Vjerojatno su se svi okretali za njima.

I Severina je došla pogledati revije, u maloj crnoj haljinici pokazala je noge i dekolte. Ona zna oduševiti, ali i razočarati. Malini Grahek je odjevna kombinacija dodala nekoliko godina, a Indira Vladić je pažnju plijenila u pripijenoj ljubičastoj haljinici, koja je prikladnija za toplije dane.

Od poznatih, revije su još gledale Ivana Delač, Nera Stipičević, Maja Šuput, Iva Majoli, Anita Dujić Veljača, Vanessa Radman i mnogi drugi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali