Play ponuda

FOTO: / Nositi ovakvu haljinu bez ijednog nedostatka pravo je umijeće

shimmer fallback

Američka kinoteka ove je godine, u svom 28. izdanju, odala počast glumcu Matthewu McConaugheyju. U njegovu čast na zabavi u Beverly Hillsu pojavila su se poznata glumačka lica.

22.10.2014.
10:02
Play ponuda

Iako je zvijezda večeri bio Matthew McConaughey, sav su mu sjaj 'ukrale' prekrasne kolegice, Jennifer Garner i Kate Hudson.

Obje nasmijane, dotjerane i bez ijedne mane očarale su sve prisutne. Brineta Jennifer odlučila se za crnu, klasičnu haljinu, dok je Kate zabljesnula u disko verziji. Uska, srebrna haljina dizajnerice Jenny Packham lijepoj 35-godišnjakinji pristajala je kao slivena.

Kate, koja je te večeri došla podržati kolegu iz filma Kako izgubiti frajera u deset dana, uvelike pazi na svoju liniju.

Nakon što je prije tri godine rodila drugog sina Binghama, posvetila se zdravom načinu života. Rezultati su i više nego vidljivi. Prst gore za prezgodnu Kate!

Hudson je inače jako bliska sa svojom majkom, Goldie Hawn pa ih se često u javnosti može vidjeti u zajedničkom društvu. Tako su nedavno podržale 'Mjesec ružičaste vrpce, borbe protiv raka dojke', tako što su pobojale kosu u ružičastu boju.

Play ponuda
Play ponuda