Play ponuda

FOTO: / Nicole Kidman sve više sliči na porculansku lutku

shimmer fallback

Još jedna Hollywoodska ljepotica koja svoje godine 'skriva kao zmija noge' jest glumica Nicole Kidman. I ovoga puta pojavila se na crvenom tepihu u Nashvilleu savršenija no ikad.

6.6.2013.
13:55
Play ponuda

U društvu svog supruga, glazbenika Keitha Urbana, lijepa je Nicole stigla na dodjelu nagrada CTM Music Awards.

Te iste večeri na crvenom se tepihu pojavio i glazbenik Lenny Kravitz, s kojim je Nicole Kidman nekada hodala. Susret s njezinom bivšom ljubavi nije bio nimalo čudan. Naprotiv, Nicole mu se razveselila kao i njezin suprug Keith koji ga je srdačno zagrlio.

Nicole i Lenny gajili su veliku ljubav jedno prema drugom, a šuškalo se i da su od 2003. do 2005. godine bili tajno zaručeni.

Slavna glumica danas je u sretnom braku s country pjevačem Keithom Urbanom, kojem je na dodjeli nagrada oduzela svu pažnju prisutnih. Iako jednostavno odjevena, u maloj crnoj haljinici, glumica je privlačila pažnju prisutnih fotografa.

Bijele štiklice zanimljivog dizajna naglašavale su njezinu ionako vitku liniju, dok je njezina duga plava kosa ležerno padala na ramena. Iako naizgled 'lijepa kao slika', Nicole je izgledala mrvicu presavršena.

Naime, kako će glumica 20. lipnja ove godine navršiti 46 godina, za očekivati je da ćemo na njezinom licu vidjeti već pokoju boru ili bilo kakav nedostatak.

No, čini se da je Nicole jedna od onih zvijezdi koja se boji stariti dostojanstveno. Šteta.

Play ponuda
Play ponuda