Play ponuda

FOTO: / Lana, pa zar ni na plažu bez nakita i šminke?!

shimmer fallback

Nakon dobro odrađenog posla slijedi zasluženi odmor. A s takvog nam se upravo javila Lana Jurčević i pohvalila se otkačenim fotografijama koje dokazuju da se bolje zabavlja kao plavuša.

18.7.2013.
11:16
Play ponuda

Lana Jurčević, jedna od naših najatraktivnijih pjevačica, koja se može pohvaliti velikim brojem ljetnih gaža, održala je koncert u Dubrovniku.

Tamo je stigla sa bendom, plesačicama i stilisticom Željkom Molnar, koja je bila zaslužna za prekrasnu haljinu Piano o kojoj su svi pričali nakon koncerta.

Nakon malih priprema i puno uređivanja, Lana je održala još jedan koncert za pamćenje, a čast da nastupi s njom pred mnogobrojnom dubrovačkom publikom pripala je pjevaču Luki Nižetiću.

Umorne, ali zadovoljne, Lana i Željka priuštile su si zasluženi odmor, pa su se brodom otisnule do Lokruma.

U badiću životinjskog uzorka i raspuštene kose, Lana se otokom prešetavala u seksi izdanju. Kako ništa ne prepušta slučaju, lijepa se pjevačica sredila i za plažu, pa je 'nabacila' make-up i usne istaknula ružem, a ruke ukrasila glomaznim trendi prstenom.

'Bilo je divno, svi su nas mazili i pazili, te nam servirali gastronomske specijalitete', pohvalila nam se Lana, koja se na odmoru odvažila i na mali pothvat – pokušala je uloviti pauna.

'Uhvatiti pauna je nemoguća misija. Oni slobodno šeću otokom i silaze na plažu, te ljudima rade nered hodajući im po stvarima. Ha, ha, ha...', ispričala nam je Lana, koja zaista živi idiličan život u La La Landu. Njezin je spot, naprosto, pravi ljetni hit – u samo mjesec i pol dana ima 350.000 pregleda na YouTubeu.

Play ponuda
Play ponuda