Play ponuda

FOTO: / Bila je to njegova večer, ali sve oči bile su uprte u njegovu ženu

shimmer fallback

Oskarovac Matthew McConaughey dobio je počasnu nagradu filmskog društva American Cinematheque, a na svečanu dodjelu Matthew je došao sa suprugom Camilom Alves, njihovom djecom i njegovom majkom.

23.10.2014.
9:21
Play ponuda

Na svečanoj dodjeli u Beverly Hilton Hotelu, Matthew je bio okružen sa svojom obitelji, kolegama i prijateljima, a cijeli događaj vodio je njegov prijatelj, Jimmy Kimmel.

Njegova supruga Camila često se s njim pojavljuje na crvenim tepisima, a niti ovaj put nisu izostali uzdasi zbog njezine ljepote i elegantnog stila.

S njima su bili i dvoje od njihove troje djece te Matthewova majka.

Matthewa su došle podržati i mnoge njegove kolegice s kojima je blizak, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Anne Hathaway i mnoge druge.

Hathaway je imala prilike ispričati kako se osramotila pred njim na samom početku njihova druženja. Naime, Matthew je imao tulum te je pozvao Anne i njezinog supruga, no ona se na njegovim vratima pojavila dan kasnije. Glumac ih je svejedno pozvao, a večer je završila s nekoliko popijenih boca vina, ispričala je njegova kolegica iz filma Interstellar.

Play ponuda
Play ponuda