Fino mu je uzvratila nakon što joj je rekao da je debela

Samo dan nakon što je vijest o tome kako je dizajner Karl Lagerfeld Adele nazvao debelom odjeknula medijima, pjevačica mu je odlučila uzvratiti. Karl je na to uzvratio isprikom.

9.2.2012.
9:13
VOYO logo

Prilikom jednog intervjua Karla Lagerfelda (78) su upitali što misli o Adele, pa se nije mogao suzdržati, a da ne 'izlane' uvredljivu primjedbu: 'Ovo je Adelino vrijeme. Malo je predebela, ali ima predivno lice i božanstveni glas.'

Lagerfeldov komentar mnogi su osudili, a pjevačica mu je uzvratila odmah sljedeći dan: 'Nikada nisam htjela izgledati kao manekenke na naslovnim stranicama. Predstavljam većinu žena i ponosna sam zbog toga'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adele nije opterećena svojom kilažom niti pokušava smršavjeti, jednom je prilikom izjavila i da uživa biti ona, takva kakva je. 'Nikada mi to nije bio problem, naravno da imam svoje nesigurnosti, ali ne družim se s onim ljudima koji mi moje nesigurnosti nabijaju na nos', nadodala je.

Nakon svega, Chanelov dizajner se ispričao pjevačici objašnjavajući kako su njegove riječi izvučene iz konteksta te da on zna kako je to biti pod pritiskom zbog izgleda: 'Adele je moja omiljena pjevačica i jedva čekam njezin novi album. Izgubio sam 30 kilograma unazad deset godina i znam kako je biti po pritiskom i znam kako je kada mediji znaju biti zločesti prema nekome zbog njegovog izgleda', rekao je, piše huffingtonpost.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo