FATALNO ZAVODLJIVA / Nives Celzijus pokazala bujne grudi u razrezanom bodiju pa najavila novu tetovažu: 'Pogađate li gdje?!'

Image
Foto: Instagram

Nives Celzijus sposobna je jednom objavom napaliti jako mnogo muškaraca

24.4.2023.
10:31
Instagram

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus izgleda bolje nego ikad. Nives se svojim obožavateljima javila preko Instagrama gdje je objavila novu fotku na kojoj pozira u zavodljivoj pozi, a dekolte je, naravno, postojan. Na sebi je imala traperice i kratak top koji je istaknuo njezine bujne grudi. Uz to, fanovima je poručila kako se sprema na novi korak u život.

Naime, ona planira opet na tetoviranje. "Ozbiljno spremna za novu tetovažu", napisala je Nives u objavi pa je pitala fanove znaju li gdje će staviti novu tetovažu. "Gdje god je, ti si top dama, imaš sve atribute i neodoljiva si", pisali su joj.

Image
PADAJU PROVOKACIJE? /

Nives pozirala u prozirnom bikiniju pa joj u kadar uletio nabildani i izblajhani Goran Jurenec: 'Hvala Hana...'

Image
PADAJU PROVOKACIJE? /

Nives pozirala u prozirnom bikiniju pa joj u kadar uletio nabildani i izblajhani Goran Jurenec: 'Hvala Hana...'

Podsjetimo, Nives ima tetovažu u donjem predjelu trbuha iznad stidne kosti. Naime, Nives je prije desetak godina istetovirala parolu na španjolskom 'Propiedad de Dino', odnosno 'Dinovo vlasništvo'. Iako se od bivšeg supruga Dine Drpića razvela prije sedam godina, još uvijek nije uklonila tetovažu. Osim toga, ona ima i tetovažu cvijeta na guzi, kao i prilično veliku tetovažu maslinove grane na rebrima.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta