Alex Ognjena na društvenim mrežama objavljuje uglavnom provokativne fotografije i snimke, a iznimka nije bila ni ona kojom je pozvala pratitelje na humanitarnu akciju.

Objavila je usporenu snimku sebe na Instagramu, a pozirala je u crnom čipkastom grudnjaku i otkopčanim trapericama, ali svu pozornost ukrao je njezin tanašni struk stegnut korzetom.

Želi spasiti beskućnike

"Osim stvari koje su potrebne kroz cijelu godinu (higijenske potrepštine, donji veš, igračke, stvari za dezinfekciju + konzervirana hrana i vitamini za beskućnike) MOLIM VAS da malo vise pozornosti posvetite i stvarima za igre na otvorenom jer dolaze lijepi dani i lopte, bicikli itd.su nešto što je svako ljeto i više nego dobrodošlo. U vezi primopredaje donacija možete se javiti @andrea_vrbanic ; i ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić", napisala je Alex na Instagramu.

Komplimenata nije nedostajalo, a u komentarima su joj pisali da je "prekrasna".

"Nevjerojatno lijepa", "Prelijepa si", "Savršena, top, ljepotica", "Zaljubljen sam", bili su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.  

Podsjećamo, Alex Ognjena dospjela je u žižu javnosti nakon što je isplivala njezina afera s Borisom Rogoznicom, tada još suprugom omiljene voditeljice i glumice Doris Pinčić.