ELLA DVORNIK POKAZALA TRBUH I OTKRILA FANOVIMA ŠTO JU SMETA: / 'Ta kuja ne ide nikamo dok ne odluči otići'

Influencerica je početkom lipnja otvorila drugi Instagram profil na kojem dokumentira svoj put do idealne linije

15.8.2020.
14:20
Instagram/Ella Dvornik
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ella Dvornik na svom je drugom Instagram profilu ellaschallenge objavila fotografiju trbuha nakon drugog poroda i nekoliko mjeseci tjelovježbe i zdrave prehrane.

Usput je pratiteljima objasnila što ju muči na putu do postizanja idealne linije.

"Krenimo s najljepšom slikom ovoga ljeta. Znate što je najgore na ovoj slici? Većina ovog nije salo. Voljela bi da je sve salo, jer salo možeš skinuti, ono što ne možeš skinuti je koža. Ta kuja ne ide nikamo dok ne odluči otići. Ali sretna vijest je da sam mlada i u prošloj trudnoći je ta koža odlazila 10 mjeseci, a ovu trudnoću sam imala duplo veći trbuh. Al ne tugujem za sada. Jest da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se a ona se kamuflira sa salom, ali neka. Opraštam si sve, i svom tijelu, prije skoro 6 mjeseci samo sam ležala na operacijskom stolu. Zašili su mi ne znam koliko slojeva u trbuhu. Moram biti nježna i pravedna prema svome tijelu. Svašta je istrpjelo i svašta će još istrpjeti. A bome brzo sam ga i upregnula vježbanjima i utezima", napisala je influencerica.

"Znate onu 'tijelo pamti'? A šta da radimo? Koliko god da nas nije briga, opet nas je briga. Zbog nas samih. Makar lijepo je dobiti podršku od drugih, hvala vam na tome. Kad ti dođu djeca u život malo se izblesiraš. Padneš, izgubiš se, i jedino sto oduvijek znaš (svoje tijelo) te isto dočeka drugačije. I valjda samo želimo bar vizualno se podsjetiti na neko vrijeme prije, kad je bilo malo lakše i slobodnije, ne zbog drugih, baš zbog sebe. I imam dojam da stalno nešto 'jedva čekamo'. Jedva čekamo da se porodimo, da se oporavimo, da obučemo traperice, da dođe ljeto, da skinemo traperice, da vidimo rezultate, da počnu djeca sjediti, puzati, hodati, pričati, i stalno mislimo da će ta druga faza biti lakša i stalno ju čekamo i čekamo i nekako zaboravimo valjda živjeti u trenutku", dodala je Ella.

U nastavku je objasnila zašto je dugo nije bilo na drugom profilu.

"Jer sam bila s obitelji, uživala u trenutku, jela sam i dobro i loše. I kretala sam se i nisam, i sviđala sam se sebi i gadila. Ali najbitnije od svega, zaboravila sam lozinku za ovaj profil. U svakom slučaju, grozne smo prema sebi i kad smo najbolje. Previše se osuđujemo, kritiziramo, ma znate sve. Neću ništa soliti. Samo želim reći da smo i u pravu, ali i nismo. Znam da se slažete sa svime šta sam napisala... Al imate i onu drugu stranu koja kaze 'da, ali...' i ako se mozemo pomiriti svaki put s tim 'da, ali...' valjda možemo i sa šlaufom pa bio on kožni ili masni. Ko ga je*e, bila je dobra tjestenina", dodala je Ella.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali