Play ponuda

NEVJEROJATNA ŽENA / Elizabeth Hurley (57) pokazala ubojito tijelo, ljudi se ne mogu načuditi: 'Zbog tebe ću dobiti srčani'

Image
Foto: Instagram/Elizabeth Hurley

Najviše pozornosti dobila je fotografija na kojoj Elizabeth pozira u crnoj haljini s vrlo dubokim dekolteom

31.12.2022.
8:47
Instagram/Elizabeth Hurley

Glumica Elizabeth Hurley (57) svojom ljepotom i mladolikošću dokazuje da su godine samo broj.

Ona je svojom najnovijom objavom na Instagramu oborila s nogu brojne pratitelje, a pokazala im je i kakva atmosfera vlada na snimanju filma "Christmas in Paradise".

Billy Ray Cyrus drži gitaru dok pozira uz Elizabeth, dok se na drugoj fotografiji vide Elizabeth i Kelsey Grammer kako sjede jedno uz drugo dok se smiješe pred kamerom.

Glumica i pjevačica Victoria Ekanoye također se pojavljuje u objavi dok ona i Elizabeth poziraju za selfie.

Najviše pozornosti dobila je fotografija na kojoj Elizabeth pozira u crnoj haljini s vrlo dubokim dekolteom koji je otkrio njene bujne grudi.

Image
NEMA JOJ RAVNE /

Elizabeth Hurley (56) pokazala svoje 'zmijsko' tijelo i razvalila Instagram: 'Obožavam biti model za badiće...'

Image
NEMA JOJ RAVNE /

Elizabeth Hurley (56) pokazala svoje 'zmijsko' tijelo i razvalila Instagram: 'Obožavam biti model za badiće...'

Elizabeth je na glavi imala šareni slamnati šešir, a oči je skrila tamnim sunčanim naočalama. Glumica je veliki osmijeh uputila prema objektivu kamere.

Njeni oduševljeni pratitelji nagradili su je brojnim lajkovima i komplimentima te su joj poručili da je "seksi i savršena" te opasna za srce.

"Vau, ti si nevjerojatno lijepa, apsolutno si savršena od glave do pete", "Vruća si, seksi, prekrasna i savršena", "Najljepša si žena na svijetu!", "Moraš prestati biti tako prokleto seksi. Zbog tebe ću dobiti srčani udar", samo su neki od komentara.