Play ponuda

VIDEO: / Drele skočio sa zgrade Narodnog radija

shimmer fallback

I dok se Felix Baumgartner premišlja bi li ili ne skočio s ruba svemira Davor Dretar Drele je odlučio pružiti mu podršku skokom sa zgrade Narodnog radija.

11.10.2012.
10:09
Play ponuda

'Posvetio bi ovaj skok svim ugnjetenima i obespravljenima, a onima koji se kao ja ustaju u pola pet predlažem, za razbuđivanje, da se svakog jutra spustite s nekog objekta visokog barem 30 metara! Felixe: 'Prvo skoči pa reci hop! ', ovo su bile Dreletove posljednje riječi prije nego što je uz pomoć GSS – ovaca zakoračio preko ruba zgrade.

Poput pravih profesionalaca prije svega je provjerio vremenske uvjete. I tu je Drele bio hrabriji od svog uzora Felixa. Ni kiša ni vjetar nisu ga obeshrabrili, spustio se u svega par sekundi.

Pred vratima je pozdravio svoju direktoricu, ušao u lift i zaključio kako boljeg načina za razbuđivanje jednostavno nema. Drele je Felixu za kraj udijelio još jedan savjet.

Zamjerio mu je naime odabir sponzora, energetskog pića koje ti 'daje krila': 'Uzmi ti kume slavonsku šljivu ona ti daje pogon na sve četiri!', rekao je Drele i nikad budniji započeo svoju smjenu.

Play ponuda
Play ponuda