ON MU JE PROMIJENIO ŽIVOT / Dražen Zečić o čovjeku zbog kojeg je postao slavan: 'Pjevao sam po konobama i restoranima, da mi tad nije uzeo pjesmu...'

Image
Izvor: Pixsell/ Hrvoje Jelavic

'Rekao sam sebi, idem pokušati kao pjevač napraviti ono što najviše volim, pisati pjesme i svoju emociju prenijeti na ljude', rekao je Zeko

16.3.2023.
20:15
Pixsell/ Hrvoje Jelavic
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uoči koncerta u Areni Varaždin, legenda zabavne hrvatske glazbe, Dražen Zečić prisjetio se čovjeka koji mu pomogao na samom početku karijere.

"Mišo Kovač je bio najveća zvijezda i pretpostavljam, da mi tada nije uzeo pjesmu, možda ne bih krenuo ovim putem, možda ne bih dobio samopouzdanje koje sam dobio. Svirao sam tada po konobama i restoranima. Rekao sam sebi, idem pokušati kao pjevač napraviti ono što najviše volim, pisati pjesme i svoju emociju prenijeti na ljude. Zato sam neizmjerno zahvalan Miši na prilici i uvijek to ponavljam. Nekada čovjeku kao poticaj možda treba samo topla riječ, a ja sam imao sreću da mi takva glazbena veličina poput Miše uzme pjesmu", iskreno će Zečić za Večernji list.

Image
LEGENDA OTKRILA ŠTO MISLI /

'Reci Letu 3 da im Mišo Kovač želi sve najbolje na Eurosongu. Dobro će se uklopiti u taj cirkus'

Image
LEGENDA OTKRILA ŠTO MISLI /

'Reci Letu 3 da im Mišo Kovač želi sve najbolje na Eurosongu. Dobro će se uklopiti u taj cirkus'

Dotaknuo se i svog velikog hita - pjesme "Ima li nade za nas", koju je otpjevao zajedno s Anđelom Kolar.

"Nismo znali da će postati hit. Anđelu sam upoznao na jednoj svadbi i osim što predivno pjeva, njezin glas ima izrazitu sugestiju i toplinu. Pjesma ''Ima li nade za nas'' nastala je u Njemačkoj. U jednom trenutku Anđela je predložila kako bi bilo dobro da napravimo duet i pjesma se dogodila slučajno. Snimili smo pjesmu, ljudima u studiju i prijateljima kojima smo je pustili se odmah svidjela. Nakon izvedbe na Melodijama hrvatskog Jadrana dogodilo se jednostavno da su je ljudi prihvatili. Inače, osobno nikada ne mogu prepoznati hit", priznao je Zečić.

Podsjetimo, sa suprugom Boženom ima kćeri Miu i Antoniju te sina Petra. Iako su u braku već 34 godine, ona se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti i nije jedina.

"Kada smo se oženili, imao sam dvije stvari koje sam od nje tražio, a ona tri od mene. Zamolila me je, ako ikada budem poznat, da je lišim javnog života jer da ona nije osoba za to", objasnio je pjevač.

"Ona me uvijek razumjela, shvatila i jedna krasna osoba, Božje dijete, koja ima toliko strpljenja i toliko ima ljubavi za svakoga. Ja sam nekad temperamentniji volim onako izletiti, ali nema zla u tome, a ona to smireno pa kaže stani, stani, pusti", izjavio je svojevremeno.

Upravo supruga Božena mu je, kaže, najveća podrška.

"Ona je tiha, samozatajna žena, prijatelj s kojim mogu sjesti kada mi je teško, a zbog nje sam opstao u poslu. Kada bih ostao bez podrške supruge Božene, ovo sve ne bi funkcioniralo. Kada donosim odluke nikada me ne preispituje, već mi je daje podršku, iskreno me voli, poštuje i zato ljubav traje. Uvijek mi ponavlja kako joj je jedino važno zdravlje naše djece i mene, a druge stvari će doći životu", izjavio je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču