Pjevačica Severina Kojić i njezin suprug Igor već mjesecima navodno ne žive na istoj adresi. Ona boravi u Hrvatskoj, a on u Srbiji. Stoga se po kuloarima sve više šuška kako se njih dvoje razvode. Severinin svekar Dragan Kojić Keba za Alo je progovorio o svemu tome te je stao u obranu para.

"Ne znam gdje su, niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade", kazao je, a na pitanje je li ostao bez snahe nije dao nikakav konkretan odgovor.

"Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati, niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu", rekao je Keba za Alo te je odaslao jasnu poruku svima koji ocrnjuju njegovu obitelj.

"Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih sudio nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu!", naglasio je.