Play ponuda

DORIS PINČIĆ PROGOVORILA O TEŠKIM DANIMA: / 'Frajere koji ovo razumiju treba posebno voljeti...'

Image
Foto: Instagram/Doris Pinčić Rogoznica

'Razmišljam jutros kako bi vam htjela zahvaliti, ali mi se ništa ne da, idu oni dani u mjesecu.

31.7.2020.
7:14
Instagram/Doris Pinčić Rogoznica
Play ponuda

Ovih dana društvenim mrežama kruži izazov #pričeiznutra koji je prihvatila i Doris Pinčić. Popularna voditeljica na svom profilu otkrila je kako preživljava "one dane u mjesecu".

"Razmišljam jutros kako bi vam htjela zahvaliti, ali mi se ništa ne da, idu oni dani u mjesecu. Dani kad se uvijek nekako stisnem, uđem u sebe, da slučajno netko ne bi vidio ludilo iznutra i izvana", započela je.

Image
DORIS PINČIĆ ZAISTA CVJETA NA POSLOVNOM PLANU: /

Njezina tvrtka ostvarila je pozamašan godišnji prihod

Image
DORIS PINČIĆ ZAISTA CVJETA NA POSLOVNOM PLANU: /

Njezina tvrtka ostvarila je pozamašan godišnji prihod

"Jer, oni dani, tetka i slični nazivi po kojima zovemo menstruaciju uvijek su nekako strašna tema, nekako je svima o tome prljavo govoriti, a meni se čini da nam baš tad treba najviše podrške, zagrljaja, snage, mira pa bi i fizičke manifestacije ove pojave bile nježnije. A frajere koji ovo razumiju i njeguju nas dok smo u onim danima isto treba posebno voljeti", napisala je i pitala pratiteljice kako one proživljavaju PMS i dane menstruacije.

U komentarima se javila i Nevena Rendeli. "Baš neki dan pišem kako je nestašica tampona u Dalmaciji i kako sam u tri trgovine pokušala nabaviti i pri tome u neugodnu situaciju dovela tri mlada dečka. Ne znam zašto je muškarcima još uvijek neugodno kad spomenemo menstruaciju. Ne brinite, nismo zarazne", napisala je.

Play ponuda
Play ponuda