SRETNA I ZALJUBLJENA / Doris Pinčić objavila da je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem: 'Sve u životu ide po božjem planu'

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Novog Dorisinog odabranika prijatelji opisuju kao avanturista vedrog duha i strastvenog sportaša

22.6.2022.
16:36
Dino Stanin/Pixsell
Play logo

Voditeljica Doris Pinčić (33) na svom je Facebook profilu objavila da je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem (46), a u komentarima su je pratitelji zasuli čestitkama i lijepim željama.

Image

Doris Pinčić

Image

Doris Pinčić

Osim svog ljubavnog statusa, Doris je primijenila i naslovnu fotografiju profila uz koju je podijelila znakovitu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Ne brini! Sve u tvom životu ide po božjem planu", istaknula je.

Podsjetimo, Davor je iz Daruvara te radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Ljubav između njega i Doris procvjetala je navodno početkom siječnja, kada je pao dogovor da krenu u Afriku i osvoje najviši vrh, Kilimandžaro.

Imaju puno toga zajedničkog

"Kako se rodila ideja o usponu na Kilimandžaro i neke meni najdraže fotografije s ove avanture. Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi, a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da…", napisala je tada Doris na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Doris i Davor imaju puno toga zajedničkog, svjedoče ove fotografije koji dokazuju da je ovaj par avanturističkog i sportskog duga. Osim toga, oboje iza sebe imaju propali brak. Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

Dvoje djece Pinčić je dobila s glazbenikom Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela 2020. godine, nakon sedam godina braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Novog Dorisinog odabranika prijatelji opisuju kao avanturista vedrog duha i strastvenog sportaša uvijek spremnog za putovanja i širenje vidika. Navodno je Davor osnovnu i srednju završio u Daruvaru pa se zaputio na fakultet u Zagreb, gdje i danas živi i radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo