NA NJENOJ RUCI PRSTEN / Fanovi uvjereni da se Doris Pinčić udala za 13 godina starijeg dečka: Ona bez problema odgovorila na to pitanje

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Doris je krajem lipnja otkrila da je u vezi s menadžerom Davorom Guberovićem, a zaljubili su se u siječnju

1.8.2022.
15:52
Dino Stanin/Pixsell
Play logo

Voditeljica Doris Pinčić u showu "Dobro jutro, Hrvatska" pojavila se sa zlatnim prstenom na lijevoj ruci na mjestu na koje inače ide vjenčani prsten. To je potaknulo glasine da se ponovo udala piše Story.

Image

Doris Pinčić

Image

Doris Pinčić

Doris je za Story prokomentirala ta nagađanja. "Nisam se udala", kazala je kratko te istaknula da više nema komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Podsjetimo, Doris je vrlo tajnovita kad je njen privatni život u pitanju, a krajem lipnja objavila je da je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

Oboje su avanturističkog i sportskog duha

Nakon što je promijenila svoj ljubavni status na Facebooku, Doris je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ona i njen dečko poziraju uz motor. "Dan za guštanje uz Davora", napisala je u opisu objave uz emotikone crvenih srca i sunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav između njih dvoje procvjetala je navodno početkom siječnja, kada je pao dogovor da krenu u Afriku i osvoje najviši vrh, Kilimandžaro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Doris i Davor imaju puno toga zajedničkog, svjedoče fotografije na društvenim mrežama koje dokazuju da je ovaj par avanturističkog i sportskog duha. Osim toga, oboje iza sebe imaju propali brak. Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoje djece Pinčić je dobila s glazbenikom Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela 2020. godine, nakon sedam godina braka.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo