INTRIGANTNA OBITELJ / Djeca buduće kraljice skrivaju se od javnosti: Sin je imao problema s drogom i Harryjem, a kći je druga priča

Image
Foto: Profimedia

Kralj Charles III. i Camilla vjenčali su se 2005. godine, čime je Charles i službeno postao očuh njezine djece – Laure Lopes i Toma Parkera

26.4.2023.
20:55
Profimedia
Play logo

Britanska monarhija prožeta je tradicijom, ali naravno i u njezinu slučaju postoje iznimke, a jedna od njih je zasigurno brak kralja Charlesa i Camille Parker Bowles.

Misteriozna djeca buduće kraljice

Camilla je intrigirala britansku javnost kada je svog bivšeg muža Andrewa Parkera Bowlesa ostavila zbog afere s tadašnjim princem Charlesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kralj Charles III. i Camilla vjenčali su se 2005. godine, čime je Charles i službeno postao očuh njezine djece – Laure Lopes i Toma Parkera.

shimmer fallback
shimmer fallback

Tom Parker-Bowles najstarije je Camillino dijete te ima neobičnu čast da mu je upravo kralj Charles ujedno i očuh i kum. Po struci je kuhar, a u Velikoj Britaniji je prvenstveno poznat kao uspješan pisac o hrani.

Image
OVO NISMO OČEKIVALI /

Princ Harry htio poljubiti Meghan Markle pred 20.000 ljudi, a ona raširila osmijeh pa šokirala reakcijom

“Bio sam zločest, malo sam se zabavljao. Kad sam bio mlađi stalno sam dobivao otkaze. Ali volio sam jesti i znao sam spajati rečenice, pa sam pomislio da bih mogao pisati o hrani”, prisjetio se Tom u jednom od nedavnih intervjua, aludirajući i na ranu mladost kada je bio prijavljen zbog upotrebe droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, Tom često naglašava kako ima sjajan odnos sa svojom majkom, a vrlo je blizak i s britanskim kraljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rujnu 2005. godine oženio je modnu urednicu Saru Buys s kojom je dobio kćer Lolu i sina Freddyja, no nedavno su se rastali nakon 13. godina braka

Njegova mlađa sestra Laura Lopes pohađala je katolički internat, a kasnije i Sveučilište Oxford Brookes prije nego što je započela karijeru u umjetnosti. Vodila je niz prestižnih umjetničkih galerija po Europi, a 2006. se udala za Harryja Lopesa, bivšeg Calvin Klein,modela, koji je danas izvršni direktor tvrtke Eden Renewables.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laura i Harry imaju troje djece – Elizu i blizance Gusa i Louisa. Iako se Laura ne voli javno eksponirati i čuva detalje svog privatnog života, prema pisanju britanskih medija, navodno se jako dobro slaže sa svojom polubraćom, koji su čak bili na njezinom vjenčanju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Svađa s Harryjem

To se ne bi moglo reći i o odnosu Toma i prinčeva, pošto je nedavno javno uzvratio princu Harryju zbog optužbi koje je iznio protiv njegove majke u njegovoj autobiografiji “Rezerva”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Harry je Camillu nazvao opasnom i zlobnom te je izjavio da je igrala dvostruku igru kako bi se domogla krune. Tom je žestoko osudio princa zbog komentara koje je uputio njegovoj majci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije me briga što tko kaže, ovo nije bila nikakva vrsta igre na kraju. Udala se za osobu koju je voljela i evo što se dogodilo. Mislim da im ide nevjerojatno. Mislim da je kralj Charles dobar, ljubazan, inteligentan čovjek kojem je jako stalo do njegovih uloga.

Bio je daleko ispred svog vremena u pitanjima kao što su održivost, sigurnost hrane, poljoprivreda, zagađenje… Ljudi su ga prije 20 godina nazivali ludim i ekscentričnim, no sve teme o kojima je govorio sada su mainstream i zbog toga se sada stvarno brinemo. On koristi svoj položaj i, što se mene tiče, radi to dobro”, izjavio je Tom za The News Agents.

Harry je u “Rezervi”, koja je objavljena u siječnju, otkrio da je Camilla medijima odavala priče o kraljevskoj obitelji te da ga je žrtvovala kako bi poboljšala svoju reputaciju. Nadalje, optužio je i druge izvore iz palače da su izvijestili novinare o njegovoj supruzi Meghan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harry će na krunidbi kralja Charlesa po prvi put vidjeti Camillu nakon izdavanja njegove kontroverzne autobiografije. Naime, unatoč odluci da Harry dođe sam u London, bez svoje supruge Meghan Markle, organizatori strahuju da će ceremonija biti neugodna zbog loših obiteljskih odnosa uzrokovanih Harryjevim izjavama u knjizi.

Play logo

“Imam složene osjećaje prema pomajci, mislim da me nedavno žrtvovala na svom osobnom PR oltaru”, napisao je Harry u knjizi te dodao su on i njegov brat William molili oca da se ne oženi Camillom jer su se bojali da će im postati zla maćeha.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo