Play ponuda

DIKAN POVUKAO TUŽBU PROTIV GOTOVCA: / 'Ne želim se susretati s bolesnicima i drogiranima, čak ni na sudu'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Radeljak se na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu žalio zbog Gotovčeve izjave o njegovoj vezi s Dolores Lambašom. Kako nje više nema, Dikan je odlučio povući tužbu.

8.4.2016.
18:28
Ivo Čagalj/PIXSELL
Play ponuda

Josip Radeljak povukao je tužbu protiv Ante Gotovca zbog izjave vezane uz njegovu vezu s Dolores Lambašom, kojom mu je, tvrdio je Dikan, narušio duševno zdravlje, ugled, čast i dostojanstvo, piše 24 sata.

"Dolores bi bilo najpametnije da se meni javi kako bi vidjela što je pravi muškarac. Taj stari jarac ne može zadovoljiti ženu ni da uzme tri viagre odjednom", rekao je tada Gotovac.

Image
ZAHTIJEVAO REVIZIJU PRESUDE: /

Matavulj ipak ne ide u zatvor zbog smrti Dolores Lambaše

Image
ZAHTIJEVAO REVIZIJU PRESUDE: /

Matavulj ipak ne ide u zatvor zbog smrti Dolores Lambaše

Radeljak ga je zbog tih riječi tužio i tražio odštetu u iznosu od 101.000 kuna. Tvrdio je kako je Gotovčeva izjava naštetila poslovanju tvrtke Leora, u kojoj je prokurist, a da je kao rezultat svega Dolores napadnuta u kolovozu 2010. godine. Tada ju je, navodi Radeljak, "brutalno fizički napala i seksualno zlostavljala dotad nepoznata osoba željna medijske pažnje".

Dikan se jučer prvi put pojavio na sudu. Odlučio je povući tužbu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Tužio sam medijske teroriste praktički samo zbog vrijeđanja jadne, sad već nažalost preminule, Dolores. Pošto nje više nema, ni od kazne ne bi bilo koristi, a novca da meni plate štetu nemaju", obrazložio je Radeljak.

"Uostalom, nikako mi ne odgovara da se na bilo koji način susrećem s bolesnicima i drogiranima, ni minute, pa čak ni na sudu", dodao je Dikan.

Gotovac to smatra osobnom pobjedom.

"Koliko je meni poznato, postupak se nije vodio zbog droge i alkohola nego viagre. Dikan se uplašio sudskog vještačenja na kojem bi se ipak utvrdilo koliko mu je potrebno viagre da mu se digne. Vjerojatno bi se radilo o više od tri", rekao je Gotovac, koji se nedavno vratio iz komune u kojoj je, rekao je, odmarao i pronašao svoj mir.

Play ponuda
Play ponuda