'Dikan me prvi put izudarao zbog plastične Ivane Banfić'

27.5.2010.
14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjetimo, Vlatka i Dikan naprasno su se razveli prije tri godine, nakon što ju je Radeljak izbacio iz stana. Potaknuta tom dramom, Vlatka je odlučila podijeliti istinu s čitateljima, pa je tako u svojoj knjizi navela pikanterije, kao, primjerice, da se nakon svadbe pretvorila iz voljene žene u običnu služavku.

Dikan je, tvrdi Vlatka, nakon seksa volio pričati o Eni Begović, opsjednut je velikim grudima i fotografijama bivše supruge Ene, Alka Vuica ne zna odgajati dijete, a pisala je bezočne laži o njenom i Laninom životu kako bi se dodvorila Radeljaku. Dodala je da je Alka uvijek živjela životom koji bi se teško mogao nazvati obiteljskim.

'Dikan je, kako sam kasnije shvatila, tražio da mu na brod dovedu Ivanu Banfić, iako je sa mnom bio u ozbiljnoj vezi. Svidjela mu se, ali se razočarao kad je shvatio da ima umjetne grudi. Naime, obožava velike grudi i meni je uvijek nastojao nabiti komplekse, ali nije uspio', piše Vlatka.

'Na jednoj večeri kod Graše, na kojoj smo trebali biti sami, bila je i Alka s cijelom svitom, uključujući i Ivanu Banfić i njezinog tadašnjeg supruga. Znala sam da je taj brak pred raspadom, ali mi se nije svidjelo što je cijelu večer prisno šaputala Dikanu na uho...', napisala je Pokos u svojoj knjizi.

'Zbog te situacije u Splitu prvi smo se put ozbiljno posvađali i prekinuli. To jutro napravila sam scenu pred svim ukućanima, poderala novine i razbacala po dnevnoj sobi. Svi su me šokirano gledali, a Dikan se strašno razbjesnio. Prvi sam ga put vidjela takvog i tada je prvi put digao ruku na mene. Udario me nekoliko puta i praktički izbacio iz kuće', napisala je Vlatka.

Prethodni članci:

arti-201005260812006 arti-201005240537006 arti-201005210777006 arti-201005170210006 arti-201005030259006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali