Play ponuda

Demi nije izdržala, napucala je nevjernog Ashtona

shimmer fallback

Nakon mjeseci naklapanja oko razvoda braka, popularni glumački par, Demi Moore i Ashton Kutcher odlučili su okončati svoj, šest godina dug, brak.

18.11.2011.
11:02
Play ponuda

Čini se da je Ashtonova nevjera ipak bila previše za 43-godišnju glumicu Demi Moore. Nakon što je saznala da njezin suprug ima aferu s puno mlađom Sarom Leal, Demi je pokušala spasiti brak, no na posljetku ga je odlučila okončati.

'S velikom tugom i teškoga srca sam odlučila okončati svoj šestogodišnji brak s Ashtonom. Kao žena, majka i supruga, smatram neke vrijednosti i zavjete svetima te sam u tom duhu odlučila nastaviti dalje sa svojim životom. Ovo je za mene i moju obitelj vrijeme u kojem se moramo jako potruditi, pa zato tražim isto suosjećanje i privatnost koju bi omogućili bilo kome drugome u istoj situaciji', napisala je Demi u svojoj službenoj izjavi svim medijima.

Rastavu braka potvrdio je i Ashton i to putem Twittera, 'Zauvijek ću cijeniti vrijeme provedeno s Demi. Brak je najteža stvar na svijetu i nažalost ponekad propadne'.

Brak popularnih glumaca krenuo je nizbrdo kada se saznalo za ljubavnu aferu Ashtona i Sare Leal. Kako ni Demi ni njezin 16 godina mlađi suprug nikada nisu komentirali tu aferu, javnost je pretpostavljala kako par pokušava spasiti brak. Nažalost, to im nije pošlo za rukom.

Play ponuda
Play ponuda