IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI / Darko Lazić prisjetio se nesreće koja ga je umalo koštala života, bio je 23 dana u komi: 'Viđao sam ljude koje uopće ne poznajem...'

Image
Foto: Instagram

Prošlo je točno pet godina od Lazićeve prometne nesreće koju je jedva preživio.

23.10.2023.
14:17
Instagram
VOYO logo

Srpski turbo-folk pjevač Darko Lazić (32) povodom pete godišnjice njegove prometne nesreće, jutros je posjetio mjesto na kojem ju je doživio.

Godišnjica prometne nesreće

Prošlo je točno pet godina od Lazićeve prometne nesreće koju je jedva preživio. Naime, Lazić je jutros posjetio ovo mjesto točno u 7 ujutro, kada se i dogodio taj nemili događaj, a snimku je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije pet godina u 07.00. Hvala ti, Bože, što me čuvaš", napisao je Darko.

Image

Prometna nesreća


Kako kaže Kurir, Darko je 23. listopada 2018. godine, rano ujutro doživio prometnu nesreću. Naime, srpskom pjevaču prevrnuo se automobil na krov kod mjesta Brestač, njegovog rodnog sela, nakon čega je vozilom Hitne pomoći hitno prebačen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu. Zadobio je teške tjelesne ozljede te bio životno ugrožen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: YouTube

Darko Lazić i njegova prometna nesreća

"Ja sam imao prometnu nesreću u listopadu 2018. godine i doslovno sam poslije nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva mjeseca u bolnici. Da ne pričam o ozljedama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezena, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mjesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar.

Image
POROCI MU DOŠLI GLAVE? /

Darko Lazić mora hitno na operaciju, čim se malo oporavio od prometne, nastavio je piti i drogirat se

Image
POROCI MU DOŠLI GLAVE? /

Darko Lazić mora hitno na operaciju, čim se malo oporavio od prometne, nastavio je piti i drogirat se

Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bijele ili svijetloplave zavjese koje su stalno bile tu, letjele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopće. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio, otkrio je Lazić te odgovorio na konstataciju svojih sugovornika koji tvrde da je bio na drugoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno."

POGLEDAJTE VIDEO: Kako izgleda simulacija prometne nesreće i zašto su važni potražni psi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo