Play ponuda

DARKO LAZIĆ DOŽIVIO SLOM ŽIVACA: / 'Dajte mi drogu, ubit ću se! Bolje da se nisam probudio iz kome'

Image
Foto: Instagram/Darko Lazić

Roditelji srpskog pjevača tek su sada shvatili koliko je ovisnost njihova sina ozbiljna

14.11.2018.
15:45
Instagram/Darko Lazić
Play ponuda

Darko Lazić je u nedjelju navečer prijetio da će se ubiti ukoliko mu liječnici ne donesu kokain, piše Alo.rs. Pjevač je zapomagao iz sveg glasa, zbog čega ga je bolničko osoblje izoliralo od ostalih pacijenata.

Image
SRPSKOM PJEVAČU DILER DONIO DROGU U BOLNICU: /

Darko Lazić pao u apstinencijsku krizu?

Image
SRPSKOM PJEVAČU DILER DONIO DROGU U BOLNICU: /

Darko Lazić pao u apstinencijsku krizu?

"Cijeli je dan govorio da se osjeća fizički loše, da ima trzavice, da mu trne organizam, a navečer mu se stanje naglo pogoršalo. Počeo se lošije psihički osjećati, a anksioznost je narasla do te mjere da je uznemirio sve pacijente na odjelu. U tom je trenutku dotrčao jedan od četvorice čuvara koji ga redovito obilaze i brinu o njegovoj sigurnosti, a on je od njega tražio drogu ili liječnika. Kada je liječnuik stigao, Darko je počeo ridati i moliti ga za kokain uz objašnjenje da mu je jako loše", rekao je izvor.

Kada je Darko shvatio da mu doktor neće dati drogu, napravio je kaos, piše Alo.rs.

"Počeo je urlati i nastavio tražiti kokain. Bio je sav crven u licu, ridao je, pokušao je ustati. Bilo je jezivo, posebno kad je počeo vikati: 'Dajte mi drogu, ubit ću se ako mi ne date drogu! Bolje da se nisam probudio iz kome, ne bih osjećao ovo. Dajte mi nešto da me uspavate, ne mogu ovo više izdržati!' Doktor je morao reagirati i da mu, osim lijekova za bolove, da i jaka sredstva za smirenje", rekao je izvor te dodao da je sutradan pozvan psihijatar koji je razgovarao s Lazićem.

Skida se s droge na 'suho'

Liječnicima je trenutno prioritet da se Darko oporavi od nesreće, koju je imao 23. rujna, i da mu organizam dovedu u red. Liječenje od ovisnosti trenutno je u drugom planu, no pjevaču je jako teško.

"Liječnici ga razumiju jer se skda s kokaina na suho i to je jako neugodan i bolan proces. Povlačenje droge iz organizma izaziva trnce u cijelom tijelu i jaku bol, a tu su i psihičke krize", zaključio je izvor.

Roditelji pjevača tek su sada shvatili da je njihov sin teško ovisan. Mislili su da su priče o njegovu drogiranju u mediju prenapuhane, no sada su postali svjesni veličine tog problema. Lazić je nedavno molio prijatelje da mu 'donesu nešto', nakon čega je osoblje iz bolnice izbacilo dilera koji mu je pokušao prokrijumčariti drogu na odjel.

Play ponuda
Play ponuda