Blogerica i poduzetnica Danijela Dvornik pratiteljima na Instagramu otkrila je kako već četiri mjeseca uživa na Sutivanu. Podijelila im je fotografiju na kojoj pozira sjedeći vani ispred omiljenog kafića i ispija prvu jutarnju kavu.

Danijela je na slici odjevena u šarenu ljetnu haljinicu bez rukava naglašenog dekoltea. Njezine vitke bose noge su u prvom planu, a uputila je veseli osmijeh prema kameri.

"Koliko volim život na otoku dokazuje činjenica da nisam sjela u auto mjesec dana i da se jedva sjećam gdje sam ga parkirala. Sve obavljam pješke ili biciklom. Od kada sam došla na Brač u 5. mjesecu, nisam otišla ni do Splita. Eto, toliko mi fali kopno. Odavde, kad gledam u kopno i grad, dijeli nas more i čini mi se da se sve što se događa 'tamo negdje', nas ne dotiče ovdje. Kao da je tamo preko neki drugi svijet. I lako je upasti u taj spori i nezainteresirani otočki 'mood'. Sad je najljepše vrijeme godine na otoku. I svaki dan je gušt", napisala je uz objavu.

Ubrzo se u komentarima javila njena kćer Ella.

"Mislim da je vrijeme da se preseliš zauvijek na otok", napisala je, a Danijela joj je odgovorila: "Pa ja jesam skoro preseljena".