OSTALA BEZ TEKSTA / Danijela Dvornik se pohvalila novim početkom, a onda joj je seksi Oleg pomutio razum: 'Sve sam zaboravila!'

Image

Danijela je, između ostalog, kazala i da joj se svidio plesač iz 'Supertalenta' Oleg Tatarinov

30.11.2021.
7:47
Instagram/Danijela Dvornik

Blogerica Danijela Dvornik pratiteljima na Instagramu otkrila je da je vrlo zadovoljna životom u Sutivanu na otoku Braču te da će uskoro ostvariti svoj životni san.

Danijela je, između ostalog, kazala i da joj se svidio plesač iz "Supertalenta" Oleg Tatarinov.

"Bila je ovo jedna predivna nedjelja koju sam zaokružila u dobrom društvu s odličnim ručkom. Ovdje se brzo organiziramo, podijelimo obaveze i kad se 'male ruke slože, sve se može'. Na otoku zaboraviš na semafore, prometnu gužvu, stres čak i na mržnju prema ponedjeljku.

Nije ovdje kraj života, ovo je za mene početak novog života. Upravo sam u fazi realizacije svog životnog sna i zato sam baš uzbuđena, ali neću vam otkriti još. Ne bih se htjela razbacivati svojom srećom nego bi vas htjela potaknuti da pronađete svoju sreću i da ona uvelike ovisi o nama samima iako tako ne izgleda uvijek.

Ups, moram odgledati ovog Olega Tatarinova. Uh, gdje sam ono stala? Više ništa nema smisla. Sve sam zaboravila", napisala je Danijela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali