DANIJELA DVORNIK OBJAVILA VIDEO UNUČICE, DUŠEBRIŽNICI JE NAPALI: / Ona uzvratila: 'Supermajke na aparatima...'

Odmah su se oglasile i pratiteljica koje su stale na Danijelinu stranu te njena kći Ella

6.2.2021.
21:52
Instagram/Danijela Dvornik
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blogerica i poduzetnica Danijela Dvornik pratiteljima na Instagramu podijelila je snimku svoje jedanaestomjesečne unučice Lumi Wren. Malena je sjedila na stolici za hranjenje te je rukama jela tjesteninu.

Lumi se u jednom trenutku zagrcnula kao da se počela gušiti, no nasreću, ipak je nastavila dalje jesti kao da se ništa nije dogodilo. "Najslađa", napisala je Danijela u opisu videa. No, ubrzo su, uz izraze divljenja, počele stizati i kritike fanova u komentarima.

"Djetetu od niti godine dana dati da jede špagete i to rukama, mogla je mama bar narezati na manje komadiće pa da dijete žličicom jede, jadna kako se zagrcala. Al ovo...", "Razlog više za unfollow", napisale su neke od pratiteljica, a Danijela im je odmah odgovorila.

"Prestrašno, dijete jede rukama... Zovite socijalnu službu, hitno! Inače, ruke služe za ukras. Isuse... Prestanite dramit oko svega. Lumi je preslatka i hoće sama jesti", istaknula je, a odmah su se oglasile i pratiteljica koje su stale na Danijelinu stranu te su argumentirano pojasnile zašto je dobro da maleno dijete jede samo rukicama.

Kasnije se u raspravu uključila i Danijelina kći Ella.

"Ha, ha, ha, mama samo provociraš", napisala je, a Danijela joj je odgovorila uz emoji koji plače od smijeha: "Ne majko, super majke su na aparatima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali