GODINAMA SE BORIO / Dalibor Petko smršavio 15 kg u manje od 3 mjeseca: Ponosno pokazao rezultate transformacije

Image
Foto: Instagram/Dalibor Petko

Poruke podrške voditelju su poslale slavne Hrvatice poput Snježane Mehun i Nives Celzijus

3.8.2021.
19:37
Instagram/Dalibor Petko
VOYO logo

Dalibor Petko na Instagramu je objavio fotografije uz koje se pohvalio da je smšavio 15 kilograma u posljednja dva i pol mjeseca. Pokazao je kako je izgledao prije gubitka kilograma i danas.

"Ode prvih 15 kilograma. Nije tajna da godinama vodim bitku s viškom kilograma i da sam probao sve i svašta, ali tko je podložan tome shvatit će kakva je to borba. Da se razumijemo, još uvijek nisam gotov. Ima tu još posla, nije trbuh nestao, ali se težina u ovih dva i pol mjeseca spustila sa 114 na 99 kilograma", napisao je voditelj uz fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je otkrio da je bio na tzv. stockholmskoj dijeti zahvaljujući kojoj je gubio otprilike jedan kilogram po tjednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam koristio nikakve preparate, nego sam jednostavno promijenio prehranu. Kada pogledate fotografiju iz travnja i srpnja (ovu u crnoj majici), najbolje vidite promjenu. Da, trbuh je još tu, no ja nisam stao. Taj osmijeh je na licu jer konačno nakon duljeg vremena vidim dvoznamenkasti broj na vagi", zaključio je Petko.

Podrška poznatih Hrvatica

Brojni pratitelji pohvalili su ga i čestitali na napretku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo, to je veliki uspjeh. Mnogi muškarci skloni debljanju naprosto odustanu", komentirala je poduzetnica Snježana Mehun.

"Bravo, samo naprijed. Već sad si top", poručila mu je Minea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržale su ga i Nives Celzijus i glumica Katarina Baban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo