BEZVREMENSKA LJEPOTICA / I u 52. godini jedna je od najljepših žena na svijetu, a evo kako je izgledala kao djevojčica

Njemačka manekenka otkrila je neke detalje iz svoga odrastanja i odaslala važnu poruku svim ženama

13.10.2021.
9:06
Instagram/Claudia Schiffer
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Claudia Schiffer, jedna od najpoznatijih supermodela iz 90-ih, na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva povodom međunarodnog Dana djevojčica.

Malena Claudia pozirala je u obiteljskom vrtu, dok je odrasla šetala tri psa u prirodi. Njemačka manekenka usput je otkrila neke detalje iz svoga odrastanja.

"Na međunarodni Dan djevojčica slavim djevojčicu koja sam bila i ženu koja sam danas. Onda mi je ljubav prema flori i fauni usadila majka, strastvena vrtlarica, i otac koji nas je vodi na duge šetnje šumom. Ovdje poziram u obiteljskom vrtu s gipsom na ruci nakon sportske ozljede. Danas živim okružena prirodom sa svojom obitelji i psima na engleskom selu i tu ljubav prema prirodi koristim kao inspiraciju u svom kreativnom radu. Priroda je takav iscjelitelj. Sada i svakoga dana, podsjetimo djevojčice da ne postoje granice za njihove snove", poručila je 51-godišnja Schiffer u opisu fotki koje su skupile više od 30.000 lajkova.

"Bila si predivna djevojčica, a postala si najljepša žena na svijetu", "Prekrasna tada i sada", "Ljepotica od malih nogu", "Preslatka djevojčica, krasna dama i inspirativna žena", samo su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali