Play ponuda

SAMO JOJ SE SPAVA / Ceca otkrila kakav odnos ima s kćerkom otkad je zatrudnjela: 'Anastasija je otišla od svih, sad je senorita'

Image
Foto: Instagram

Vijest o trudnoći Cecine kćeri Anastasije odjeknula je u svim medijima, a ponosna majka je sad otkrila kako se trudnica ponaša

25.5.2023.
23:59
Instagram
Play ponuda

Mlada srpska pjevačica Anastasija Ražnatović i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji, a "Blic" je saznao da će dobiti djevojčicu.

Anastasija provodi vrijeme sa svojim partnerom u Sevilli, a Ceca otkrila u razgovoru sa svojim prijateljima kako se njezina kći osjeća, kao i kakav odnos imaju otkako živi u drugoj državi.

shimmer fallback
shimmer fallback

Anastasija samo spava

"Anastasija je otišla od svih. Sad je 'senorita'. Kad god da je nazovem, ona spava. Priča sa mnom pola sata i kaže 'oprosti, sada moram prekinuti razgovor, moram spavati'. Ja si kažem 'Bože, ova samo spava", otkrila je Ceca.

Srpska folk pjevačica je ispričala i da se Anastasija zbog toga našalila s njima jednom prilikom jer je zbog razgovora propustila svoje drijemanje.

Image
STIŽE PRINOVA, A STIŽU I STVARČICE /

Iva Šulentić s partnerom Brunom u kupovini potrepština za bebu: 'Ni ne znam čemu ovo sve služi...'

"Djevojka je rekla da smo joj narušili imunitet jer nije imala popodnevno drijemanje. Neku večer je rekla da ide na zabavu s Nemanjom, a ja sam joj na to rekla 'a kako ti sada ne pada imunitet", ispričala je kroz smijeh Ceca.

Play ponuda
Play ponuda