CAMILLA PARKER BOWLES NA METI BRUTALNIH KOMENTARA: / Fanovi popularne serije ne mogu se kontrolirati, sipaju žuč čim stignu

Image
Foto: Profimedia

Serija sugerira da je princ Charles imao aferu s Camillom dok je bio u braku s Dianom, što je podiglo puno prašine

24.11.2020.
13:46
Profimedia
Play logo

Nakon je izašla četvrta sezona Netflixove serije Kruna, Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, počela je dobivati ružne poruke putem društvenih mreža, piše Independent. Naime, nova hit-serija prati odnose u britanskoj kraljevskoj obitelji u vrijeme kad je Margaret Thatcher bila premijerka, a posebnu pozornost posvećuje vezi princa Charlesa i princeze Diane. Naime, serija sugerira da je princ Charles imao aferu s Camillom dok je bio u braku s Dianom, što je podiglo puno prašine.

Image
SERIJA KOJA JE PODIGLA PRAŠINU NA BRITANSKOM DVORU: /

Izvor tvrdi: 'Bijesni su...'

Image
SERIJA KOJA JE PODIGLA PRAŠINU NA BRITANSKOM DVORU: /

Izvor tvrdi: 'Bijesni su...'

Međutim, poznato je da u stvarnosti Charles i Camilla gotovo da i nisu bili u kontaktu tijekom prvih pet godina njegova braka s Dianom. Na Camillinom službenom Instagram profilu prošli petak osvanula je fotografija ispod koje su se nanizali brojni komentari bijesnih fanova Krune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Spomenuta serija naišla je na kritike da ne slijedi povijesne činjenice i da je puna fiktivnih dijaloga. Izmišljenim se smatra i to da je Charlesov praujak, lord Mountabatten, malo prije svoje smrti, princu rekao da je obitelj razočarana njegovom vezom s Camillom. Charles ga u seriji naziva izdajnikom, no nema dokaza da se taj razgovor uistinu i dogodio.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo