Play ponuda

POGLEDAJTE VIDEO / Britney Spears opet šokira: Ovoga puta je promijenila ime

Image
Foto: Instagram

Britney Spears ponovno je šokirala fanove objavivši vijest da je promijenila ime u River Red

20.1.2023.
22:10
Instagram
Play ponuda

Pjevačica Britney Spears na Instagramu je objavila kako je promijenila ime, te se sada zove River Red. Pjevačica je objavila video u kojem pleše u minijaturnom topu na pjesmu 'Attention' Omaha Laya (25) iJustina Biebera (28) te uz to napisala, već očekivano na njenom profilu, pomalo kaotičan tekst.

"Bila sam u kući svoje tete Suzy, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedjelje!!! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane!!! U svakom slučaju... Vijesti o tome da sam pripita je u vijestima, a zatim iskorištavanje moje prošlosti jer je pametno da izgledam kao pomilovana žena koju možemo pogledati i reći awww!! Moj prijatelj iz susjedstva kaže da ću to plaćati do kraja života!!! Žao mi je, dragi prijatelju, ali ako ikad probaš moju pitu…", započela je objavu Spears. 

Britney je u sljedećoj objavi objasnila da je promijenila ime.

Image
IMALA NOVI SLOM? /

Britney Spears napravila scenu usred restorana, suprug izjurio van! Širi se mučna snimka: 'Ponašala se manijakalno i...'

Image
IMALA NOVI SLOM? /

Britney Spears napravila scenu usred restorana, suprug izjurio van! Širi se mučna snimka: 'Ponašala se manijakalno i...'

"Hvala ti, prijatelju iz djetinjstva, ne podcjenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promijenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mjesto gdje osvjetljava. Možete buljiti u nju i skočiti ravno u nju bez imalo straha!!!! S*anje. Sada moram pronaći svoju vilicu", napisala je.

Britney je na Instagramu isključila opciju komentiranja i dodala svoje novo ime.

Podsjetimo, pjevačica je izazvala pažnju javnosti nakon ispada u restoranu.

Play ponuda
Play ponuda