BRADLEY COOPER PONOVNO LJUBI? / Sa osam godina starijom kolegicom uhvaćen u prisnom odnosu, ona se već oglasila o vezi

Image
Foto: Profimedia

Nedavno su objavljene fotografije na kojima glumica iz serije 'Slatke male laži' sa svježe rastavljenim Cooperom prisno razgovara na ručku u New Yorku

16.9.2019.
10:26
Profimedia
Play logo

Otkako je iznenada nogirao prelijepu rusku manekenku Irinu Shayk (33), ljubavni život glumca Bradleyja Coopera (44) pod stalnim je povećalom javnosti. Iako se za njegov razvod braka okrivljavalo pop zvijezdu Lady GaGu (33), čini se kako ekscentrična pjevačica nije ukrala srce holivudskog zavodnika.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nedavno ga se povezivalo sa starijom kolegicom , no popis Cooperovih možebitnih odabranica svakim danom raste. Naime, nedavno su objavljene fotografije na kojima glumica iz serije "Slatke male laži" sa svježe rastavljenim Cooperom prisno razgovara na ručku u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Image
GAGA JE BILA SAMO PARAVAN? /

Bradley Cooper ljubi bivšu suprugu drugog slavnog glumca, očekuju i dijete?

shimmer fallback
shimmer fallback

Žene ga časte predivnim komplimentima

"Mi smo samo jako dobri prijatelji. Nevjerojatno dobri. Tako smo sretni. Mi smo kao obitelj", pravdala se Laura Dern (52) te dodala da je njihov odnos isključivo platonski. Rekla je i da joj je potpuno jasno da ljude zanima je li on u novoj vezi.

shimmer fallback
shimmer fallback

"On je izvrstan čovjek i jedan od najboljih prijatelja na svijetu. Ne čudi me da su svi toliko znatiželjni oko njegova života kad je tako spektakularan", nahvalila je glumica mlađeg kolegu. Slično je o njemu govorila i sama Lady GaGa, koja je Coopera nazvala najdivnijim čovjekom i prijateljem na svijetu.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo