Play ponuda

'NAGLAŠENO KREATIVNA' / Ono kad ti i vreća za smeće stoji wow: Zavodljiva Borna paradirala u najluđem bikiniju koji smo ikad vidjeli

Image
Foto: Instagram/Borna Kotromanić

Borna je, dok se šetuckala ispred kamere odjevena u bikini, svoje savršeno tijelo pokazala iz svih kutova

27.2.2023.
12:19
Instagram/Borna Kotromanić

Bivša modna dizajnerica, a danas životna učiteljica Borna Kotromanić (52) po tko zna koji put je na svom Instagramu dokazala da su godine za nju samo broj te da i najobičnija plastična vrećica (doslovno) pristaje na njeno savršeno formirano tijelo.

Ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, Borna se osjeća nostalgično pa je podijelila nekoliko snimaka koji su nastali za vrijeme lockdowna 2020. godine.

Borna je, između ostalog, podijelila video na kojem poput manekenke hoda odjevena u bikini koji je napravljen od vreće za smeće.

Bujnu tamnu kosu pustila je da joj ležerno pada po ramenima i leđima, a na očima je imala sunčane naočale.

Image
KRALJICA ŠPICE /

Borna Kotromanić privlačila poglede u krajnje odvažnoj kombinaciji: Imala je i sitnih problema, ali sve je super ishendlala

Image
KRALJICA ŠPICE /

Borna Kotromanić privlačila poglede u krajnje odvažnoj kombinaciji: Imala je i sitnih problema, ali sve je super ishendlala

Borna je, dok se šetuckala ispred kamere, svoje savršeno tijelo pokazala iz svih kutova.

"Naglašeno kreativna", napisala je kratko u opisu objave.

Oduševljeni pratitelji nagradili su je brojnim lajkovima i komplimentima, a neki od njih poručili su joj da je obožavaju.

"Hrabra si", "Obožavam te", "Kako god, svidjelo se nekome ili ne, priznati se mora, senzibilna je", "Uvijek si lijepa", samo su neki od komentara.