Tek što je napunio mjesec dana, sinčić Maje šuput i Nenada Tatarinova već je iskusio prve čari luksuznog života. Pjevačica i njezin suprug zaputili su se na odmor u Rovinj, ali više ne putuju sami - sada imaju najslađeg suputnika, koji je već osvojio srca velikog broja ljudi.

MAJA ŠUPUT OBJAVILA NOVE FOTKE PRESLATKOGA BLOOMA PA PORUČILA: ‘Ja ću ga pojesti’

Popularna obitelj nalazi se u jednom luksuznom hotelu, a Maja je s obožavateljima podijelila nekoliko fotografija. Čim je osvanuo na Instagramu, neodoljivi album prikupio je više od 25.000 lajkova - u svega nekoliko sati.

Reagirali i poznati Hrvati

Ovdje vidimo malenoga dječaka kako pozira na tatinim leđima i vidno uživa. Na jednoj fotografiji njih dvojica vode "male muške razgovore" dok leže na boku u krevetu.

MAJA ŠUPUT OTKRILA ONO ŠTO SVE ZANIMA: ‘Sinu nismo odabrali ime ni muž ni ja, evo tko ga je zapravo nazvao Bloom’

"Prva noć u hotelu. Bloom je oduševljen, imamo novog putnika", napisala je novopečena mama preko slika na svome storyju. Fanovi su ostavili brojne lijepe i pozitivne komentare, a mnogi se nisu mogli oteti dojmu koliko je Majin sin sladak - i da nalikuje na oca.

"Koliko je samo meden, Bože", "Tata, gladan sam, daj mi papati! Srce malo", "Joooj, miš mali", "Lutkica, baš baš", komentirala je ekipa na Instagramu, a pjevačica Jelena Rozga i modni stilist Marko Grubnić reagirali su srcima.