Play ponuda

'BILA JE JAKO POTRESENA' / Bivši Vlatke Pokos prekinuo dugogodišnju šutnju i pričao o njihovoj vezi: 'Nije mi smetala ni razlika u godinama'

Image
Foto: Pixsell/ Goran Kovacic

Dino Bubičić otkrio je detalje svoje veze s Vlatkom Pokos, a svoj buran život ispričao je i u memoarima

24.5.2023.
15:53
Pixsell/ Goran Kovacic
Play ponuda

Spot Alke Vuice za pjesmu "Presidente" pokrenuo je lavinu medijskih napisa o bivšem misteru kontroverzne prošlosti, Dini Bubičiću, koji danas vodi jedan potpuno drugačiji život. 

Naime, Dino je danas u pomorskoj branši, radi na naftnim platformama i brodovima specijalne namjere kao mehaničar.

'Zajedno smo bili oko pola godine'

Nakon sedam godina braka, razveo se od Ivane Paris s kojom dijeli skrbništvo nad sinovima Leonidom i Noelom, a vrijeme koje provodi s njima ga posebno ispunjava.

Kada se razveo, neviđanje djece, uz selidbu i odlazak na brod, posebno mu je teško palo. Danas s bivšom suprugom dijeli skrbništvo nad djecom i kaže da se slažu oko njihova odgoja.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
'BOMBA' /

Nives rasplamsala strasti poziranjem u majušnom bikiniju. Obline kipe, a fanovi galame: 'Bolja si od Ivane Knoll'

Iako ne isključuje mogućnost nove ljubavi, tvrdi da je ne traži. Kaže da je danas jako sretan sa svime što ima, poslom i sinovima, no dotaknuo se veze iz prošlosti o kojoj se naveliko pisalo u medijima, a sam je o istoj iznio i vrlo eksplicitne detalje u svojoj knjizi "Od dilera do mistera".

Dakako, riječ je o vezi s Vlatkom Pokos. I danas tvrdi da nije bila riječ o fiktivnoj vezi radi medija.

"Vlatka je jako dobra žena, dama koju sam cijenio, a cijenim je i danas, ali naša se veza dogodila u pogrešno vrijeme. Osim razlike u godinama, Vlatka je tada tek bila izišla iz vrlo problematičnog odnosa s bivšim mužem.

Zbog toga je bila jako potresena. Ja sam u to vrijeme bio na sto strana. Imao sam razna snimanja, putovanja i nisam imao vremena posvetiti se tom odnosu kako treba. Sve su to bili razlozi našeg razilaženja. Zajedno smo bili oko pola godine, bilo je lijepo. O Vlatki mogu reći sve najbolje. Ukratko, bilo je to pogrešno vrijeme za oboje", rekao je u razgovoru za Story.

Upitan je li bio zaljubljen u Vlatku odgovorio je: “Naravno! Na sebe mogu uzeti teret neuspjeha našeg odnosa, premalo sam se mogao dati. Nije mi smetala razlika od 12 godina među nama. Vlatka je izgledala sjajno, mogla se mjeriti s mnogo mlađim ženama.

Mislim da bi u nekim drugim okolnostima naša priča i uspjela, ali to nikada nećemo znati”, zaključio je Bubičić koji kaže da se danas ne čuje s Vlatkom. “Pogodilo ju je kada smo se razišli", pojasnio je Bubičić.

Play ponuda
Play ponuda