Play ponuda

BILO JE URNEBESNO! / Ava Karabatić i Ante Gotovac u Beogradu napravili show za pamćenje

Image
Foto: Screenshot/RTL

Ante Gotovac nedavno se preselio u Beograd gdje radi kao PR agent za jedan noćni klub. Kao posebnu gošću doveo je pjevačicu i voditeljicu Avu Karabatić, piše RTL.

3.5.2016.
13:45
Screenshot/RTL
Play ponuda

Ava Karabatić i Ante Gotovac čine se kao nemoguća kombinacija, no baš su njih dvoje odgovorni za prošlotjednu užarenu atmosferu u jednom beogradskom klubu. Oni su svoju sreću odlučili potražiti preko istočne nam granice, u Srbiji.

"Beograd je grad baš stvoren za nas, jel' tako", upitala je Ava.

"Je, tako je, slažem se", odgovara Ante.

Ava je u Srbiju došla podržati svog prijatelja Antu kojeg poznaje već deset godina.

"Ovdje sam u društvu s Avom Karabatić. Moram priznati da sam iznenađen njenom popularnošću u Srbiji", kaže poduzetnik.

"Ja također, prije svega, moram čestitati vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs tj. Uskrs i da im poželim da ga provedu u miru i blagostanju i da se što više smiju kao što moja pjesma kaže Tri puta na dan, tri puta na noć", poručuje starleta.

A onda je Ava uzburkala splav na Savi.

"A sada svi na noge jer slijedi tri puta na dan, tri puta na noć. Idemo bend!", povela je Ava.

"Evo ja već mjesec dana radim na televiziji Happy kao voditeljica i to je ono što zaista volim , a to je rad sa ljudima. Naprosto obožavam i jedva čekam. Čak nisam uzimala ni slobodne dane. Rugaju mi se kolege i kažu: Ludo jedna čeka te Madrid, a ti u ponedjeljak već u ponedjeljak u 9 ujutro. Tako je to kad voliš svoj posao", kaže Ava.

U svoj novi posao zaljubljen je i Ante. U Hrvatsku će se, kaže, vratiti za koji tjedan, tek na svadbu bivše supruge Simone. Otkrio je da je na nju pozvan i da će definitivno doći i to, kaže, u društvu jedne zanimljive ženske osobe.

Play ponuda
Play ponuda