PALE TEŠKE RIJEČI / Bešlagića žestoko napali zbog onoga što je napisao o Petroviću, nije se dugo čekalo na odgovor: 'Licemjerstvo je fuj'

Image
Izvor: Instagram/Screenshot

Enis Bešlagić se na svom Instagram profilu oprostio od Saše Petrovića te spomenuo "lažne kolege i producente koji su mu davali mizerne honorare", a nekim se nije svidjelo što je glumac to spomenuo

29.1.2023.
13:57
Instagram/Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumac Enis Bešlagić komentirao je odlazak Saše Petrovića, no usput je spomenuo neke stvari koje su izazvale burnu raspravu na društvenim mrežama.

"Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čovjeka pa i glumca na kraju? Ja vas Enise mnogo cijenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro", samo je jedan od komentara. Enis je istaknuo da je Saša Petrović bio konstantno okružen lažnim prijateljima i producentima koji su mu plaćali premale honorare.

Image
ČOVJEK ROĐEN ZA SVE /

Enis Bešlagić zapjevao je hit Tome Zdravkovića i mase: 'Pa pjevaš bolje od pola estrade!'

Image
ČOVJEK ROĐEN ZA SVE /

Enis Bešlagić zapjevao je hit Tome Zdravkovića i mase: 'Pa pjevaš bolje od pola estrade!'

"Čovjeka su ucjenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živio. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja oporuka licemjerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari onda imate druge ljude bez stava pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj", zaključio je Bešlagić. U svojoj poruci Enis je komentirao i suradnike pokojnog glumca.

"Dragi i dobri Saša, sada odmori… Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te 'cijene' ovdje… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrijednost i na kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni 'znaju' koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ, a bio si glumčina! Putuj dušo i tvojoj porodici mir želim", napisao je Enis u objavi na Instagramu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču