'BERO OSVOJIO JACKPOT' / Bernardić navodno zaručio imućnu Slavonku Senku Zavišić: 'Oni su bogati generacijama'

Image
Izvor: Instagram

Prema pisanju nekih medija, Davor Bernardić se zaručio s lijepom Slavonkom Senkom Zavišić rodom iz Čepina. Naime, njezina obitelj je imućna. Imaju vilu u Vodicama, kuću s bazenom u Slavoniji, dva stana u Zagrebu...

15.2.2022.
12:05
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bviši predsjednik SDP-a Davor Bernardić navodno ljubi atraktivnu Slavonku Senku Zavišić rodom iz Čepina. Par je navodno bio zajedno preko ljeta kada su se družili na roštilju kod jednog lokalnog HDZ-ovca, piše dnevno.hr.

Bernardić se navodno zaručio sa Senkom, a ljudi koji je znaju je opisuju kao školovanu i iznimno inteligentnu mladu damu. Nedavno je doktorirala i predaje na jednom fakultetu.

"Senka je jako dobra cura, otvorena, spremna svima pomoći", komentiraju Čepinci djevojku koja je osvojila Bernardićevo srce te ističu da nije prepotentna. Naime, Zavišići su imućna i poduzetnička slavonska obitelj, koja se uz ostalo bavila proizvodnjom sokova.

Zavišići se, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavišić, Bernardićeva odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić. Čepinci tvrde da je obitelj Zavišić nedavno sagradila vilu u Vodicama, posjeduju i kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu. "Oni su bogati generacijama", govori jedan mještanin Čepina te kaže kako je ta obitelj sve što posjeduje stekla predanim radom. "Bero je osvojio jackpot", otkriva prijatelj njegove zaručnice. 

Image
NAPETO OKUPLJANJE SDP-OVACA /

Grbin: 'Nelogično je da stranka ne može odlučivati tko će biti član Kluba'; Bernardić poručio da neće rušiti Grbina

Image
NAPETO OKUPLJANJE SDP-OVACA /

Grbin: 'Nelogično je da stranka ne može odlučivati tko će biti član Kluba'; Bernardić poručio da neće rušiti Grbina

Bio je u braku osam godina s Irenom

Bero je inače bio u braku s Irenom u koju se zaljubio u studentskim danima, a ljubav su okrunili brakom 2011. godine. Rastali su se 2019. godine.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji", napisao je Bernardić koji nikada nije otkrio razloge raspada svojeg braka.

Premda se on tijekom cijele političke karijere učestalo medijski eksponirao, njegova se Irena držala podalje od javnosti, baš kao što se sada daleko od očiju javnosti drži lijepa Slavonka Senka, s kojom bi Bernardić navodno uskoro trebao uploviti u bračnu luku. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču