Play ponuda

JEDNA OD NAJVEĆIH EX-YU ZVIJEZDA / Bebi Dol ispričala sve o povratku na scenu, ali i životnim nedaćama: 'Spremam se za najteže stvari u životu'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, ispričala je sve o svojoj karijeri, životu i planovima

30.10.2022.
22:07
Screenshot/Twitter
Play ponuda

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otvorila dušu o privatnom životu i problemima koji su je snašli.

U posljednje vrijeme puno se pisalo o pjevačicinom zdravstvenom stanju, a ona je otkrila da se ovih dana bori s teškom bolešću svoje majke Magdalene.

"Moja obitelj je u godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila biti uz njih i spremam se za one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umjetnici, kreativci, a sada je stiglo vrijeme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, obitelj", istaknula je Bebi.

Image
BILA JE REGIONALNA ZVIJEZDA /

A onda se Bebi Dol zbog obiteljskih izazova povukla iz javnosti: 'Život joj je postao jako kaotičan'

Image
BILA JE REGIONALNA ZVIJEZDA /

A onda se Bebi Dol zbog obiteljskih izazova povukla iz javnosti: 'Život joj je postao jako kaotičan'

Publika joj vraća osmijeh na lice

Osmije na lice joj vraća ljubav koju godinama osjeća od svoje publike, te je najavila svoj veliki povratak, piše Espreso.

"Ah, ja kad god izađem na ulicu, ne mogu vjerovati da me neki mladi klinci znaju i pjevaju moje pjesme. Muzika je čudo. Spremam nešto za Novu godinu, čuvala sam najbolje pjesme u situaciji kada nam se zemlja mijenjala i kada su svi moji suradnici otišli na razne strane. Ja nisam bila ženska koja je imala bend, vi kada imate bend, vi imate pet ljudi koji također imaju interes da vi radite i proizvodite. Ja sam zaista ostala sama, u međuvremenu sam radila neke druge stvari koje također uzimaju vrijeme, nisu naivne, ali čut ćete za njih za Novu godinu", zaključila je.

Play ponuda
Play ponuda