'ODJ*** KUČKO!' / Avril Lavigne bijesna nakon incidenta s golom aktivisticom: 'Bolje vam je da ovakvo što više nitko ne pokuša'

Image
Izvor: Profimedia

Dok je Avril Lavigne bila na pozornici i predstavljala kolegu, pored nje se stvorila toples aktivistica

15.3.2023.
14:14
Profimedia

Avril Lavigne je u ponedjeljak imala prilično iznenađenje na pozornici, javlja CBS News.

Dok je pjevačica predstavljala kanadskog glazbenika AP Dhillona za vrijeme dodjele nagrada Juno u Edmontonu u Kanadi, na pozornicu je izašla djevojka u toplesu.

Djevojka je ustvari bila aktivistica za zaštitu okoliša te je hodala uokolo dok je osiguranje nije uspjelo otpratiti s pozornice. Lavigne joj je dva puta rekla "makni se jeb***".

shimmer fallback
shimmer fallback

Isprika zbog golih grudi

Aktivistica je na sebi imala ružičaste hlače i maramu iste boje na glavi te je na leđima imala poruku "Spasite zeleni pojas".

Ona je prosvjedovala je protiv novog stambenog plana prema kojemu će se u Ontariju graditi kuće na zaštićenom zemljištu.

Image
MALO GLAMURA, PUNO BIZARLUKA /

Najbolje i najgore na crvenom tepihu: Taylor Swift je savršenstvo, Avril Lavigne je ostala u 2000-ima, a Lizzo obukla gigantsku vreću za smeće

Kasnije, kada je Lavigne osvojila nagradu TikTok Juno Fan Choice Award, rekla je: "Bolje vam je da ovaj put više nitko ništa ne pokušava! Zaj**at ću tu kučku!".

Glumac Simu Liu bio je voditelj svečanosti, a dvosatni prijenos dodjele nagrada završio je isprikom gledateljima. "Oprostite zbog grudi", kazao je.

shimmer fallback
shimmer fallback