Play ponuda

ANTE GOTOVAC PROGOVORIO O IZOLACIJI I SIMONI: / 'Ona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nekadašnja velika hrvatska reality zvijezda već nekoliko godina živi u Zemunu

1.4.2020.
12:32
Igor Kralj/PIXSELL
Play ponuda

Ante Gotovac za 24sata progovorio je o mjerama zaštite od koronavirusa koje su donesene u Srbiji, ali i o odnosu s bivšom suprugom Simonom.

Image
NOVI BRAČNI BRODOLOM ANTE GOTOVCA: /

Nakon svega osam mjeseci pukla ljubav s 12 godina mlađom Beograđankom

Image
NOVI BRAČNI BRODOLOM ANTE GOTOVCA: /

Nakon svega osam mjeseci pukla ljubav s 12 godina mlađom Beograđankom

U susjednoj državi uveden je policijski sat, odnosno zabrana kretanja između 20 sati i 5 sati ujutro, ali to 50-godišnjem Gotovcu nije teško palo.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ja godinama lagano živim, onako penzionerski. Zaspem oko 21.30 sati, a dignem se oko 7 ujutro. Onda si iscijedim naranču i skuham kavu, otuširam se i odem na pijacu. Tri dana u tjednu smijemo na pijacu pa si kupim namirnice za ručak. Onda odradim nešto, iako mi je, moram priznati, posao opao. Ali ne brinem se, sve će biti u redu i sve će to opet doći na svoje", otkrio je za 24sata.

Ante u Zemunu ima rent-a-car agenciju.

U vrijeme najveće popularnosti bio je razuzdani partijaner, ali taj je život odavno iza njega. Posljednjih godina redovito je išao na duhovne obnove u Kuću susreta Tabor u Samoboru.

"Sad naravno zbog situacije s koronavirusom ne idem, ali doći će i to na svoje. Ništa mi teško ne pada, navikao sam i na uspone i na padove u životu. Kao čelik sam, nitko mi ništa ne može", uvjeren je Gotovac.

shimmer fallback
shimmer fallback

Priznao je i da mu nedostaje 14-godišnja kći Gabrijela koja je trenutno s majkom Simonom i očuhom Stanislavom u Austriji.

"Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Svaki dan se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro. Simona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti. Gabica je trebala malo doći kod mene oko Uskrsa, ali sad je situacija takva kakva jest. Nažalost, ne može mi doći", rekao je Ante.

Kako kaže, u kontaktu je i sa kćerima iz prvog braka, a s bivšom djevojkom Nađom iz Beograda čuje se tu i tamo.

"Nismo u svađi, ali mi odgovara da sam solo. Čujemo se svako toliko. Kad me naljuti onda se ne čujemo. Volim biti solo. Čak mi odgovara to samovanje, malo počistim po kući. Laganiji đir mi odgovara", zaključio je Ante.

Play ponuda
Play ponuda