Play ponuda

ANTE GOTOVAC PREKINUO SA 25 GODINA MLAĐOM BEOGRAĐANKOM: / 'Trenutno mi ne treba nitko, volim živjeti sam...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Dosta mi je i brakova. Što će mi brak? Najbolje mi je solo. Imam mir i tišinu. Ne razmišljam više ni o djeci', rekao je Ante

11.11.2019.
13:43
Igor Kralj/PIXSELL
Play ponuda

Ante Gotovac prekinuo je sa 25 godina mlađom Beograđankom Nađom s kojom je bio u vezi od prošle godine. "Trenutačno mi odgovara da sam solo, ne treba mi nitko. Ne da mi se biti s nekim cijeli dan, to mi ne odgovara. Volim živjeti sam, odgovara mi tako. Volim mir. Najljepše mi je kad sam sam u kući", rekao je Gotovac za 24sata. Nađa se vratila u Beograd, a Ante je ostao živjeti u Zemunu gdje se bavi iznajmljivanjem automobila. Nakon brojnih afera i propalih veza, okrenuo se vjeri pa svake nedjelje odlazi na misu u crkvu koja se nalazi u blizini njegove kuće.

Image
ISPOVIJEST SIMONE GOTOVAC MIJOKOVIĆ: /

'U našem krevetu nema kontracepcije, o svemu odlučuje Bog'

Image
ISPOVIJEST SIMONE GOTOVAC MIJOKOVIĆ: /

'U našem krevetu nema kontracepcije, o svemu odlučuje Bog'

shimmer fallback
shimmer fallback

Više ne razmišlja o braku

Gotovac iza sebe ima tri braka. Prvi put se oženio 90-ih godina s Ines Ušić s kojom ima dvije kćeri. Nakon toga vjenčao se sa Simonom Mijoković s kojom je dobio 12-godišnju kćer Gabrijelu. Taj brak je potrajao šest godina. Treći put je stao pred oltar s Beograđankom Jelenom, no razveli su se nakon samo osam mjeseci.

Više se, tvrdi, ne namjerava ženiti. "Dosta mi je i brakova. Što će mi brak? Najbolje mi je solo. Imam mir i tišinu. Ne razmišljam više ni o djeci", izjavio je. Danas živi mirnim i povučenim životom daleko do očiju javnosti. "Volim iskoristiti dan. Trčim uz nasip, volim otići na ručak na splav, na teletinu ispod peke, a navečer gledam filmove. Tulumarim rijetko. Nisam usamljen, odgovara mi takav život trenutačno", rekao je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sa Simonom je, kako kaže, u dobrim odnosima. "O njoj sve najbolje mislim. Ne dam protiv nje nijednu riječ. Ne bismo voljeli da se jedno drugom išta dogodi. Naša rastava splet je nesretnih okolnosti", rekao je te dodao da Simona i njezin suprug Stanislav dolaze kod njegove majke na ručak. "Danas sam sretan i ispunjen muškarac. U dobrim sam odnosima sa svim kćerima. Najvažnije je da imamo lijepo i sretno dijete, dobro se slažemo, zdravi smo", zaključio je.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda