Play ponuda

ANTE GOTOVAC LJUBI 25 GODINA MLAĐU MANEKENKU: / Dosta mu je sponzoruša; 'Ona je normalna djevojka neupitna morala'

Image
Foto: Facebook/Ante Gotovac

Prije Medine Ante je bio u vezi s Beograđankom Nađom koja je također od njega bila mlađa 25 godina

3.10.2020.
8:30
Facebook/Ante Gotovac
Play ponuda

Bivša reality zvijezda Ante Gotovac (50) u vezi je s 25 godina mlađom manekenkom Medinom Pašić. Ona je rodom iz Bosne i Hercegovine, a posljednjih godina snima modne editorijale u Istanbulu, piše 24 sata.

Image
TEŠKI DANI ZA ANTU GOTOVCA: /

'Umrli su mi bliski prijatelji, puno ih je bolesno, situacija je kaotična...'

Image
TEŠKI DANI ZA ANTU GOTOVCA: /

'Umrli su mi bliski prijatelji, puno ih je bolesno, situacija je kaotična...'

Ante se preselio u Srbiju nakon traumatičnog razvoda od Simone (35), a trenutno živi u Zemunu. Medina je prošli vikend provela s Antom. Tri su dana obilazili restorane i kafiće, a nakon toga manekenka se je vratila u Istanbul.

Antu je osvojila jednostavnošću i atraktivnim izgledom, doznaje 24 sata. Prijatelju se požalio kako mu je dosta sponzoruša, a Medina je jedna "normalna djevojka neupitna morala".

Prije Medine Ante je bio u vezi s Beograđankom Nađom koja je također od njega bila mlađa 25 godina. Neko vrijeme živjeli su zajedno, no veza im je pukla jer je Ante želio svoj mir i slobodu. Nađu je upoznao nakon razvoda od Jelene Miljuš (38).

S njom je bio u braku osam mjeseci, a to mu je treći propali brak. Simona mu je bila druga supruga. Zajedno imaju jednu kćer. Ante i njegova prva supruga Zagrepčanka Ines imaju dvije zajedničke kćeri.

Play ponuda
Play ponuda