Play ponuda

ANKETA: / Najpoželjnije hrvatske MILF-ače

shimmer fallback

Pravo je umijeće nakon poroda munjevitom brzinom liniju dovesti do savršenstva.

24.10.2010.
13:58
Play ponuda

Glumica Bojana Gregorić Vejzović jedna je od onih kojoj svaka trudnica zavidi. Iako ima dvoje djece, četverogodišnjeg sina Raula i tek rođenu kćerkicu, njezina linija i dalje je besprijekorna. Tijekom druge trudnoće 38-godišnja Bojana izjavila je kako nikako ne može utažiti glad te da se osjeća 'kao tenk'. Ipak, čini se da je Bojana tijekom trudnoće pazila na prehranu, jer je odmah nakon poroda vratila liniju.

Supruga nogometaša Roberta Kovača, ponosna majka troje djece, sina Marka i dviju kćeri, Leticije i Viktorije, svojom pojavom i dalje oduzima dah. I nakon tri poroda Anica Kovač iz dana u dan opravdava titulu bivše Miss Hrvatske. Tijekom treće trudnoće udebljala se čak 30 kilograma, pa je prije poroda težila 98, a samo osam mjeseci nakon poroda 69 kilograma.

Još jedna mama za kojom se muškarci okreću na cesti je bivša misica, 35-godišnja Branka Krstulović. Ponosna majka dvojice sinova, četverogodišnjeg Ante i dvogodišnjeg Nike, jednom je izjavila kako je za njezinu zavidnu liniju zaslužna genetika, a s obzirom da je visoka 'kilogrami se pravilno rasporede'.

Manekenka s uspješnom inozemnom karijerom Ljupka Gojić Mikić, krajem prošle godine postala je majka kćerkice Jane. Iako se tijekom trudnoće potpuno opustila i udebljala čak 19 kilograma, Ljupka je pet mjeseci nakon poroda skinula 16 kila. Jednom je izjavila kako je nekoliko mjeseci prije poroda 'svaki dan tamanila po tri litre gustog soka sa šlagom, a katkad i samo šlag s kakaom'.

Tanja Dragović Ivanišević, supruga našeg poznatog tenisača Gorana Ivaniševića, ponosna je majka dvoje djece, sina Emmanuela i kćerkice Amber Marije, a i dalje krasi naslovnice modnih časopisa. Svoju manekensku liniju, nakon oba poroda, Tanja je vratila munjevitom brzinom. Iako je prvu trudnoću teško podnijela, u drugoj se osjećala fantastično. Upravo iz tog razloga jednom je izjavila kako bi rado imala još dvoje djece.

Play ponuda
Play ponuda