NE PRESTAJU BRUJATI / Anja Bla nakon prekida otputovala u Amsterdam, fanovi opleli: 'Uzela Iphone i otišla'

Image
Foto: Instagram

Anja Bla i Bogdan Ilić nedavno su prekinuli vezu, a sada je influencerica otputovala u Amsterdam

5.7.2024.
23:15
Instagram
VOYO logo

Influencerica Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, nedavno je prekinula s Bogdanom Ilićem, kojeg svi znamo po imenu Baka Prase. Bogdan je na YouTubeu snimio video u kojem je otkrio kako je ostavio Anju jer ga je sputavala u nekim vrstama sadržaja koje planira snimiti.

Image
DOŠAO JE KRAJ /

Prekinuli Baka Prase i Anja Bla! Influencerica se oglasila: 'Da sam barem sponzoruša'

Image
DOŠAO JE KRAJ /

Prekinuli Baka Prase i Anja Bla! Influencerica se oglasila: 'Da sam barem sponzoruša'

Od tada fanovi ne prestaju brujati o njihovom prekidu na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je Anja otkrila da je otputovala u Amsterdam, objavivši nekoliko fotografija na Instagramu, na kojima pozira u crnoj uskoj majici i širokim trapericama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi opleli po Anji

Fanovi su to iskoristili kako bi opleli po njoj.

"Bolje bi bilo da se zahvališ Bogdanu sto te je izabrao za curu umjesto da ga vrijeđaš i slično. Da nije bilo njega ne bi bilo ni tvoje karijere, auta, Iphonea, rolexa i još mnogo stvari", "Uzela Iphone i otišla", "Baka je napravio najbolji potez što te ostavio zahvali mu se na milijun pratitelja na insta", "Prsten od 7000 € nije skinula, koja sponzoruša", "Baš te pogodio prekid...", pisali su joj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije te vrijedan'

No, osim toga, neki fanovi su se okrenuli i protiv Bogdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživaj kraljice, shvatit će što je izgubio ali će biti kasno", "Pokaži mu što je izgubio", "Eh, Bogadne, Bogdane što si izgubio", "Realno ovako lijepoj djevojci i ne treba debil kakav je prasac", "Sad vidim nakon ovoga što priča na kanalu lik nije čist. Anja spasila si se", pisali su joj u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekinuli vezu

Podsjetimo, par je u utorak obavijestio javnost da su prekinuli vezu. Anja se oglasila na društvenoj mreži tada, pa otkrila razlog prekida.

"Ja sam uz Bogdana bila uvijek. Što god da je bilo, ja sam uvijek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj "test" prošla više puta. On svoj "test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspio", započela je influencerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega? Možemo se složiti da je to istina. A znate što je još veća istina o kojoj se malo manje priča? Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu", napisala je Anja.

"Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog novca i popularnosti. Zaista po drugi put ne mogu se nositi s tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz suprotna", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni pratitelji pisali su Anji da je s Bogdanom bila jer on ima puno novca.

"Iskreno, kamo sreće da ste vi svi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne, ipak sam ispravna osoba koja je bila s njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu vjerujte mi da bi više nego išta voljela da ste u pravu", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je bila spremna na sve s Bogdanom, no on nije.

"Želim mu se zahvaliti na svemu što je učinio za mene do sada i što me je ipak dug vremenski period činio presretnom. Ovo je naš kraj", zaključila je Anja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Mlada Amerikanka otkrila što je sve čudi u Splitu: 'Prokleto dramatični ljudi'

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo