ANITA DUJIĆ ISKRENO: / Ljubavni rastanak je uvijek teško i bolno iskustvo, bez obzira na okolnosti

Svestrana Trogiranka bila je u braku s Ivanom Veljačom, nakon čega je bila u vezi s glumcem Ivanom Hercegom. No, njihova sreća nije dugo trajala.

22.4.2017.
11:49
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Anita Dujić je najpoznatija po svojoj uspješnoj manekenskoj karijeri, no iza njene ljepote krije se još mnogo talenata. Atraktivna Trogiranka tako je magistra ekonomije, uspješna scenografkinja i dekoraterka seta, a i dizajnerica vlastite linije nakita Juno Jewelry.

Scenografiju je učila uz svojeg bivšeg supruga Ivana Veljače, s kojim je bila sedam godina.

"U scenografiju sam ušla još 2011., i to sasvim slučajno, kad je moj bivši suprug koji je vrhunski u tom poslu ležao u bolnici, a trebalo je odraditi jednu reklamu. Bilo je ljeto, nikog nije bilo u Zagrebu i ja sam se nametnula kao jedini izbor u tom trenutku. Tako da sam doista bila bačena u vatru i otad sam zaražena tim poslom", rekla je Anita za Večernji.hr.

Razveli su se 2015. godine, a ubrzo je završila u zagrljaju glumca Ivana Hercega. Par je zajedno putovao Jadranom i na fotografijama koje su objavljivali na društvenim mrežama se činilo kao da zaista uživaju, a zatim se dogodio rez - prekinuli su nakon godinu i pol dana.

No, Anita o bivšima ima samo riječi hvale.

"Razvod je uvijek teško i bolno iskustvo, bez obzira na to u kojoj se životnoj dobi dogodi i pod kojim okolnostima. Imam divne ljude oko sebe koji me vole i poznaju jako dugo, na njih se mogu osloniti u svim situacijama. Nema ljepšeg osjećaja od toga da si voljen i da voliš, a ljubav ima razne forme i stadije", kaže Dujić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali