ČUDO IZ 'SUPERTALENTA' / Drnišanka zbog koje su Hrvati plakali pred TV-om otkrila da su joj se javili roditelji: 'Majka me nazvala i rekla da je pogriješila'

Anatacha je s 15 godina gotovo završila u domu za nezbrinutu djecu, a trenutno živi u učeničkom domu u Kaštelima

7.10.2021.
13:14
Instagram/Anatacha Filimone
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Anatacha Filimone Kević Zandamela, 19-godišnjakinja iz Drniša, očarala je žiri "Supertalenta" svojom izvedbom pjesme "I'll Never Love Again". Svojim glasom uspjela je oduševiti i najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić Moskaljov koja joj je "zlatnim gumbom" osigurala direktan prolazak u polufinale showa.

Djevojka koju na TikToku prati više od 300.000 korisnika otkrila je neke mučne detalje iz svog odrastanja u maloj sredini.

"Moj život u Drnišu nije bio dobar. Imala sam mnogo loših trenutaka, maltretirali su me u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drukčiju kosu", izjavila je Anatacha na pozornici.

Napokon dobila podršku roditelja

U "Supertalentu" priznala je kako nema dobar odnos s roditeljima te da joj nisu podrška. Međutim, majka joj se javila odmah nakon što je njezin nastup emitiran, baš kao i otac Jorge, poznatiji kao "crni pastir sa Svilaje", koji je u Hrvatsku došao iz Mozambika kao pirotehničar jedne izraelske tvrtke.

"Majka me nazvala sutradan, čestitala mi je na zlatnom gumbu i rekla da je pogriješila. Jako mi je drago što je napokon uz mene. Moj otac me je također nazvao sutradan i rekao je da mi je nastup bio 'WOW!' Bio je baš ponosan i sretan", rekla je mlada Drnišanka u razgovoru za Dnevnik.hr.

Njezin otac u Drnišu se zaljubio u Hrvaticu s kojom je dobio Anatachu i njezinu tri godine mlađu sestru Anataliju. Anatacha je zbog teške financijske situacije i nedostatka osnovnih uvjeta za život s 15 godina gotovo završila u domu za nezbrinutu djecu.

Zna gdje pripada

Trenutno sa sestrom živi u učeničkom domu u Kaštelima, gdje je dobila samopouzdanje. Kaže kako ju je teška životna situacija ojačala i da sada zna gdje pripada - na pozornici, pod svjetlima reflektora.

Unatoč svemu, roditeljima ništa ne zamjera.

"Sve je moguće pa tako vjerujem i da se naš 'narušen' odnos može popraviti", rekla je Anatacha za Večernji.hr.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali