Hejteri su prozvali Albinu Grčić na Instagramu zbog modnog odabira za svoju prvu probu za eurovizijski nastup. Pisali su joj u komentarima ispod fotografije na kojoj pozira u Rotterdamu.

"Albina, draga si mi, ali molim te, reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...", napisala joj je pratiteljica, a pjevačica joj je ubrzo odgovorila.

"Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja", napisala je Grčić.

Naime, za njezin stajling na Eurosongu zaduženi su Stefan Orlić i Juraj Zigman.

Sporan je bio i njezin outfit na probnom nastupu, mnogi su joj zamjerili seksepil. Albina se na pozornici pojavila u korzetu sa školjicama koji ima izazovne proreze – na stražnjici. Dobila je i nadimak Miss Eurosonga.

Albina spremno odgovara na kritike

Osim stajlinga, kritizirali su je i zbog toga što pjesma 'Tick-Tock' ima strane autore.

"Eurosong ne služi samopromociji, već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša, tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku", napisao je komentator.

"Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu, nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice", vratila mu je Albina.