Play ponuda

FOTO: / Zvijezde pjevaju napustili Miran i Renata

shimmer fallback

Na polovici sedme sezone HRT-ova showa Zvijezde pjevaju, u četvrtoj emisiji, show su napustili Miran Kurspahić i Renata Sabljak.

6.4.2014.
16:44
Play ponuda

Miran Kurspahić i Renata Sabljak su večeras pjevali Uvijek kad ostanem sam za koju su osvojili 25 bodova, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Članica žirija Zdenka Kovačiček pohvalila ih je 'što su toj prašnjavoj pjesmi udahnuli novi život', dodavši kako se njoj dopala izvedba. I Martina Tomčić imala je riječi pohvale. 'Dobre su vam transformacije ako izuzmemo malo klizavi početak, sviđa mi se što se imali specifična dvoglasja. Vidi ste da ste ih vježbali.', rekla je. Miranu je nakon ispadanja bilo žao što više neće imati prilike otpjevati još koju pjesmu.

Najbolje plasirani par večeras bili su Ana Rucner i Vlado Kalember koji su za svoju interpretaciju pjesme Let the sunshine in dobili 28 bodova, a žiri nije štedio komplimente, uz poneku kritiku. 'Ana, odlična si bila. Izlazi iz tebe energija, a ostaje volumen. Tebe Vlado molim kada budeš drugi puta pjevao, da se malo iskašlješ.', rekao je Zrinko Tutić. Martina Tomčić pohvalila ih je za vrlo dobru energiju, uz savjet Ani kako mora paziti na dubinama. 'Vrlo dobro zvuče visoki tonovi. Dobri ste mi bili.', zaključila je Martina. Ana je bila oduševljena zbog visokih ocjena.

Večerašnja emisija opet je imala i nekoliko izjednačenja, pa su tako po 26 bodova podijelila dva para - Petra Dugandžić i Ervin Baučić te Mirko Fodor i Danijela Martinović.

Petra i Ervin svojih su 26 osvojili za Falling slowly, a njihova se izvedba posebno svidjela Martini Tomčić. 'Za emociju bih vam dala desetku. Uživala sam u teškoj početnoj solaži. Ako se ja počnem ježiti, onda opraštam određene nepravilnosti. Bili ste divni.', rekla je Martina. Zdenka Kovačiček dodala je kako su imali prekrasan raspon dvoglasa i vokala. Petra je bila zadovoljna ocjenama.

Mirko i Danijela 26 su bodova dobili za izvedbu pjesme A rockin' good way, a žiri ih je posebno pohvalio za odabir. 'Jako dobro birate pjesme. Ono što mi se sviđa je što Mirko već postaje pjevač, crta pjevačku liniju.', komentirala je Martina, s kojom se složila i Zdenka, dodavši kako su unijeli malo jazza.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić večeras su pjevali Teddy bear/Don't be cruel te dobili 24 boda. 'Sviđa mi se što ste se uspjeli intonativno počistiti u kratkome vremenu, odlično izabrana pjesma, dodao si osobni štih.', rekla je Martina. Zrinko je komentirao kako se nada da djevojke i žene sada pored glumačke otkrivaju i ovu njegovu pjevačku dimenziju, upozorivši kako je malo žurio u tempu, a Zdenki je njihov nastup bio najbolji večeras.

Ivica Pucar i Maja Vučić 23 su boda dobili za svoju izvedbu hita Pretty Woman.

'Visoko impostirana pjesma, kada se sjeda na visoke tonove treba biti lukaviji, ne baš totalno izdržati nego se malo švercati, no dobri ste i ugodni', rekao je Zrinko. Martini je početak bio malo nespretan. 'Ja bih rekla da vam je falilo dva dana da vam pjesma sjedne. Ivice, sve što je punim glasom nije dobro, kada opustiš glas je bolje', komentirala je. Ivica je bio zadovoljan ocjenama.

Tina Katanić i Marko Tolja također su dobili 23 boda za svoju Mamma Miu. 'U kafiću mi govore, Zrinko nemojte izbaciti Tinu. Nije to loše. Ti se Tina već odlučuješ otpjevati u visini. Budete li nastavili, neće to biti loše', rekao je Zrinko, a Martina je dodala kako joj je povremeno nedostajalo sigurnosti.

Peta emisija Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 12. travnja iza 20 sati na HRT 1 kada nas očekuje i novo ispadanje.

Play ponuda
Play ponuda