Među deset najboljih kuhara-amatera želi ući i novih pet natjecateljskih parova koji se dosad nisu upoznali s 321-trgom, aparatima na radnim jedinicama i pravilima showa! Sretno!
Matej (19, Jakovlje u blizini Zagreba, student ekonomije) i Krešimir Adamić-Cunjak (35, Jakovlje u blizini Zagreba, prodajni predstavnik) – braća

Braća Matej i Krešimir vrlo su povezani, unatoč velikoj razlici u godinama. Stariji brat Krešimir ima velikog iskustva u kuhanju i jedva čeka skuhati nešto ukusno za žiri showa, dok mlađi Matej u svojem bratu vidi kulinarski uzor. Obojica smatraju da će u showu puno toga naučiti od profesionalnih kuhara, ali i da će se zabaviti.
Andrea Pavlović (29, Split, arhitektica) i Barbara Kulišić (28, Split, arhitektica) – prijateljice

Andrea i Barbara dugogodišnje su prijateljice. Poznaju se još iz studentskih dana, no još su se više zbližile kada su postale poslovne kolegice. Andrea voli putovati i neko je vrijeme boravila u Indiji, gdje je toliko zavoljela indijsku uličnu hranu bogatu curryjem i drugim jakim začinima, da sada često s oduševljenjem organizira indijske večere za prijatelje u Hrvatskoj. Barbara obožava tradicionalnu mediteransku hranu koju priprema od namirnica iz vlastitog vrta. Želja im je objaviti kuharicu u kojoj bi svoja jela spojile s – arhitekturom.
Ivan Mateuš (24, Majerje, u blizini Varaždina, IT tehničar) i Goran Pongračić (23, Majerje, u blizini Varaždina, tehničar cestovnog vozila) – prijatelji

Ivan je temperamentan i ambiciozan obiteljski momak koji slobodno vrijeme rado provodi s obitelji i prijateljima uz gitaru. Nekada se bavio modelingom, ima nekoliko tetovaža, a velika mu je želja otvoriti vlastiti restoran. Prijatelj Goran njegova je čista suprotnost – miran i povučen mladić koji Ivanu rado prepusti kontrolu, no ne i kad je kuhanje u pitanju. Ivan i Goran tvrde da su eksperti u pripremi sushija.
Anamarija Pahert (28, Duboševica) i Jolanka Grgić (52, Duboševica, umirovljenica) – nećakinja i teta

Anamarija i Jolanka vrlo su bliske. S obzirom da je zna od rođenja, Anamarija za Jolanku kaže da joj je „druga mama“. Obje su vrlo vješte u kuhinji: dok Jolanku krasi iskustvo i poznavanje tradicionalne kuhinje, Anamarija će se bez ustručavanja upustiti u modernije verzije poznatih jela. Ovaj dinamični duo dat će sve kako bi u samo jednoj epizodi showa osvojio iskusna nepca članova žirija i tako ušao u drugi krug natjecanja.
Branko Galenić (48, Rugvica, u blizini Zagreba, poljoprivredni tehničar) i Andrija Košir Markvart (53, Zagreb, umirovljenik) – prijatelji

Branko i Andrija upoznali su se prije deset godina na pecanju kao članovi sportsko-ribolovnog kluba „Savski lađari“. Upravo su njih dvojica zaduženi za pripremu najfinijih ribljih specijaliteta na žlicu, a koji su sastavni dio brojnih druženja ribolovaca. Hoće li dobiti priliku i ući u top 10 kuhara-amatera kako bi žiriju mogli skuhati svoj riblji specijalitet?