ŽIRI MASTERCHEFA STROG PREMA ZVIJEZDAMA: / 'Ovo je za tete u vrtiću, nemojte to ponavljati, postajem nervozan'

U drugoj epizodi Celebrity MasterChefa pobjedu je odnio David. Žiri je bio neugodno iznenađen jelima natjecatelja jer neke zvijezde nisu dobro ispekle meso, a imaju problema i sa solju.

16.3.2016.
12:37
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon druge epizode Celebrity MasterChefa Andrej je zaključio kako previše slobode spojeno s kreativnošću natjecatelja vodi u bespuća gastronomije, a upravo tamo medaljoni koje je radio, odveli su Davida te mu osigurali prvu pobjedu u showu.

"Vi ste na dobrom putu da za neko vrijeme budete odličan kuhar. Molim vas svi, budite pažljivi sa soli!", poručio mu je Radovan.

"Nisam očekivao pobjedu, nisam ni razmišljao o tome, dobro smo se svi zabavljali. Ovo je šlag na torti!", kazao je David opijen svojom prvom pobjedom te kroz šalu dodao: "Popularnost mi sad jako paše. Ego mi je malo skočio!"

Za kuhanje su imali jedan sat, a osim pobjednika Davida, iz testa Kutija iznenađenja kao najbolji su izašli još Lana, Igor i Jasna.

Andrej je primijetio kako se Igor potrudio oko svih elemenata na tanjuru, no napominje kako je zvijezda tanjura ipak celer, što pomalo odaje njegove kulinarske preferencije. Radovan mu je kazao kako bi njegov tanjur bio najbolji samo da je mrvicu dulje pekao meso.

"Tvoje spravljanje povrća je majstorstvo", dodao je Radovan.

S Laninim jelom žiri je bio jako zadovoljan i nisu imali previše komentara, dok je Andrej za Jasnino jelo komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imate jako puno namirnica na tanjuru. Izgleda malo kaotično i gubi se smisao jela koje ste htjelo napravili, ali sve je jako ukusno", na što mu je ona odgovorila: "Sve je to Slavonija!"

Vlado je također dobio pohvale žirija, a Andrej ga je pohvalio za najbolje baratanje solju i paprom.

"Ja kompleksno razmišljam i kompleksno živim, ali hrana što je jednostavnija to je bolja", dodao je Vlado.

Leon je na kušanju doživio debakl, no vratio se s dvije poučne lekcije.

"Naučio sam to da tava mora biti dobro zagrijana i da sve stvari na tanjuru moraju biti jestive", kazao je Leon nakon što je Ana ispljunula meso koje nije bilo pečeno.

"Ako želiš da ja postanem otočka ovca pa da imam aromatično meso, ja ću to pojesti", komentirao je Radovan.

Kao i kod Leona, žiri je imao primjedbu i kod Ksenijinog mesa da nije dovoljno pečeno, a zbog velikog poštovanja prema njezinom umjetničkom djelovanju, Radovan je odlučio da je neće puno gnjaviti.

Iako je prezentirala minimalistički tanjur, Andrej je Mili poručio da jelo ima puno masti, dok je pak Hrvoju maknuo dekoraciju i bacio ju u smeće. Za razliku od Ivane kojoj žiri nije imao primjedbi na jelo, čini se kako je Andreino jelo posebno razljutilo Radovana.

"Ovo je neugodno iznenađenje! Ovo je za tete u vrtiću, ako dijete ne želi jesti krumpir, onda napravim snjegovića i možda će počet jesti krumpir! Ovo je jedan atavizam 60-ih godina i molim vas nemojte to ponavljati, postajem dosta nervozan", poručio joj je na što je ona zaključila da je i takva njegova reakcija dobra te dodala: "U kulinarstvu je najgore kada nekoga ostaviš ravnodušnim!"

Ricardo i Sementa također su dobro prošli na kušanju, no žiri im ipak nije mogao oprostiti preslana jela.

"Za sada ste još uvijek puno bolji glumac, pjevač u Komediji nego kuhar, ali vrijeme je pred vama! Pobijedite glumca i pjevača u sebi", poručio je Radovan Ervinu.

Drugim kuhanjem u MasterChef kuhinji žiri je bio poprilično zadovoljan, a prije novog izazova Ana im je poručila: "Moj savjet vam je da svakog puta prije nego nam nešto servirate na tanjur, probate. To je jako bitno. Danas je u dosta slučajeva falilo začina, ali tu smo, korak po korak, na dobrom ste putu."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali